Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi céges oldalak képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi céges oldalak - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Nemzetközi céges oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Arabia

Arabia

A kávéipar a második legnagyobb ipar a világon, csak az olaj előzi meg. Fogyasztás terén a világon a második helyen áll, a víz az első. Évente több, mint 90 milliárd dolláros ipar. Az európaiak többsége fejenként 3-5 kávét iszik naponta. Ezt szorozzuk meg Európa lakosságával, kb 500 millió emberrel. Ez 1.5-2.5 milliárd csésze. Szorozzuk meg ezt újra egy csésze kávé átlagos árával és kiderül, hogy egy olyan üzletről van szó, amely naponta 3-5 milliárd EURÓT ér. Ázsiában a DXN vezető helyen szerepel az MLM hálózatok között, s az arab világ ebben nagy szerepet játszik. A DXN termékeinek HALAL minősítése van ami az iszlám világban fontos , azt jelenti, hogy nincs állati eredetű anyag a termékekben.

Australia

Australia

A DXN nemzetközileg építhető MLM cég, aminek Ausztráliában is van képviselete, és ott is nagy érdeklődés van a ganoderma termékek iránt! A DXN Ausztráliában is tart fent Service centereket amiken keresztül kiszolgálja a vásárlókat és hálózatépítőket! A ganoderma és spirulina termékeket fogyasztó ausztrál emberek elégedettek és sok jó tapasztalatról számolnak be!

DXN Europe céges oldal

DXN Europe céges oldal

A DXN termékek és a cég által kínált üzleti lehetőség 2009. áprilisa óta immár Európában is elérhetők. A DXN európai hódítóútja Magyarországról indult. A kiváló minőségű termékek és az időtálló üzleti lehetőség az immár több mint két éves európai jelenlét során újabb és újabb országok piacán váltak elérhetővé, mint Ausztria, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia. Számos hálózatépítő és fogyasztó található Európa más országában is. Ezt a fantasztikus lehetőséget két magyar embernek köszönhetjük. A DXN Europe Kft. tulajdonosai Böczkös István, aki a pénzügyi hátteret biztosította és Kócsó László, aki az on-line marketingben tapasztalt hálózatépítő.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Malaysia

Malaysia

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a 'One Dragon', 'One World One Market' and 'One Mind' koncepciót. A cég Malajziában alakult 1993-ban. Mára a Malajzia tőzsdén szerepel. és az ország legnagyobb MLM exportőre. Az MLM mellett saját építőipari vállalata utazási irodája bioüzemanyag gyára is van. A legjelentősebb tevékenysége a táplálékkiegészítő és kozmetikai termék gyártó részleg.

Tuti menü