Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet, a tudásod gyarapodik, és új készségeid fejlődhetnek ki! A termék te magad vagy! Ezért fontos a saját márka kiépítése! - DXN - egészséged kávéja magazin
részletek »

Hogyan indulj el a DXN üzletben?

DXN magazin. A DXN a világ legnagyobb Ganoderma termelője, termékeit mlm rendszerben értékesíti.
DXN - egészséged kávéja magazin
Itt vagy: DXN - egészséged kávéja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Fontos a jó start!
Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet, a tudásod gyarapodik, és új készségeid fejlődhetnek ki! A termék te magad vagy! Ezért fontos a saját márka kiépítése! Mert tud meg, ha üzletépítésről van szó – nem csak egy szappan vásárlásról – akkor az emberek nem a termékhez, nem is a céghez csatlakoznak, hanem hozzád! A te viselkedésed, hited a termékekben a cégben, a te pozitív hozzáállásod, nagy álmaid, komoly terveid, céljaid ragadják magával az érdeklődőket, és ha fel vagy építve előttük, akkor hisznek benned, és bármihez csatlakozol, ők veled mennek.
Névlista:

Kezdjük ezzel a sokak által kritizált, megvetett, utált szóval!


Nagyon sokan, ha MLM-ről van szó, azonnal ezzel védekeznek, hogy ők nem akarják a barátaikat, ismerőseiket zaklatni, üzleti hasznot csinálni a kapcsolatból! Ezért is választják ezt a vonzó hálózatépítést, az online megközelítést, mert gondolják, hogy egy teljesen idegen közegben, bátrabban kommunikálnak, és nem kell attól félni, hogy ha valaki nemet mond az üzletre, akkor ebből az is lehet, hogy nemet mond az eddig kiépült barátságra, bizalomra!

Szóval tényleg egy kényes téma ez!


De szerintem egyszerűen nem kell kimondani a biztos megoldást! Mindenkinek meg kell találnia a saját útját, és abban mozogni amiben jól érzi magát és sikereket tud elérni! Van aki szangvinikus, akinek nem jelent gondot az ismerkedés, a beszélgetés, lazán kezeli a kapcsolatait, és nem veszi a lelkére, ha valakitől nemet kap. Van aki már eleve, olyan elfogadottsággal, népszerűséggel bír, hogy csak meg kell szólalnia és az emberek követik bármibe is kezd. Az ilyen embereknek vétek lenne azt mondani, hogy online dolgozzanak, és ne építsenek a meglévő kapcsolataikra. Ők használják a készségüket arra, hogy beszélnek a jó dolgokról az embereknek, hisz amit csinálunk, képviselünk az jó dolog, legalábbis ha valódi és hiteles MLM cégben vagy.

A DXN csak a jót képviseli, neve is erényt és megbízhatóságot jelent! Tehát semmi szégyellnivalónk nincs ha tájékoztatjuk az embereket erről a legális üzleti lehetőségről, egészséges termékekről, egy kiváló kávéról ami egészséges a ganoderma tartalomnak köszönhetően stb.

Vannak viszont akik jobb ha nem szólalnak meg, mert valahogy nem hitelesek, senki se hallgatna rájuk, nem szokták a véleményüket megkérdezni, és nem szoktak nagyon beszédesek lenni. Ha ilyen emberek próbálnak elkezdeni beszélni valami lehetőségről, termékekről lehet esetlenül hangzik tőlük, rögtön csak az jön le, hogy eladni akarnak, vagy beszervezni valamibe! Nekik talán jobb, ha online eszközök, kommunikáció által keresnek meg embereket, hideg piacot, megoldást kereső embereket!

De az online világban se áll jól minden mindenkinek! Van akinek érdemes videóban kommunikálni, de van akinek nem áll jól, nincs olyan kiállása, beszédkészsége, és inkább elijeszti az embereket! De ugyanez az ember ha blogot ír, cikkeket publikál sokaknál népszerű lehet!

Visszatérve a névlistára, azért nem olyan borzasztó dolog azt megírni, és átgondolni kiket ismerünk!

Persze én úgy gondolom, nem az a jó stratégia, ha direkt lerohanási listát írunk. Nem lehet mindenkit egyformán megközelíteni. Másképp kell beszélni a személyiségtípusok szerint, másképp azokkal akiket évek óta nem szólítottak meg, és másképp azokkal akik nap mint nap mellettünk vannak. Van akivel olyan jóban vagyunk és napi kapcsolatban, hogy úgyis észreveszi, hogy valamibe belekezdtünk, ami nagyon érdekel minket! Észreveszik, hogy más kávét iszol, hogy kapszulákat kapsz be reggeli után stb!
De a legtöbb emberrel nem vagyunk ilyen szoros kapcsolatban! De minden egyes ember mögött szintén egy nagy ismeretségi háló van, és ezen keresztül juthatunk el ahhoz az emberhez, aki a következő gyémántunk lesz, mert olyan tehetséges, karizmatikus és népszerű vagy csak nagyszerű marketinges! Tehát valahogy azért csak fel kell térképezni a kapcsolati rendszerünket, és megnézni, kit milyen oldalról közelíthetnénk meg, mi a kulcs hozzá, mi érdekli, mire keres megoldást, milyen betegsége van esetleg? Ez viszont bizalomépítés, és sok beszélgetés során derülhet ki! Én nem vagyok a híve az azonnali lerohanásának a névlistánknak!

Az emberek utálják ha el akarnak nekik adni valamit, de mindenki szeret vásárolni! Ezért nem eladni kell, hanem megosztani a jó terméktapasztalatainkat, mesélni, és közben hallgatni, figyelni a reakciókra! De nem erőltetni, nem rábeszélni, és nem kijelenteni, hogy erre neked is szükséged van!
Akarja ő, jelentkezzen ő, csatlakozzon és akarjon pénzt keresni Ő!


A fő probléma szerintem abban van, hogy sok MLM cégben nagyon erős ez a meghívás-tárgyalás-lezárás dolog! Mivel az idő sürget, és nem akarja a tag elbukni a hatalmas összegű belépőcsomagot, ezért nem tétováznak, már első nap beindul, a meghívásgyár! A szia emlékszel együtt mostunk fogat az óvodában, vagy emlékszel 10 éve együtt nyaraltunk, vagy emlékszem már gimiben is érdekeltek a pénzkeresési lehetőségek, ezért azonnal rád gondoltam most! És megy a névlista ledarálása, a sablon szöveg, a pont rád gondoltam, te jutottál eszembe, ez neked is jó lenne, keresek induló vállalkozásomhoz ilyen profi embereket mint te vagy, stb szövegek....
Elismerem, ha valaki profi az elérheti , hogy egyáltalán végighallgassák, sőt beszélgetés vagy tárgyalás is legyen belőle, és lehet elérni így nagy gyors sikereket! De az is benne van a pakliban, hogy minél jobban akarsz valamit annál távolabb kerülsz tőle, és minél jobban elengeded annál jobban fog közeledni hozzád, talán még futni is utánad! Mit értek ezalatt?

Hát azt, hogy ha rögtön nekiállunk lerohanni a környezetünket, nyílt üzleti ajánlatunkkal, vagy rögtön orvosi természetgyógyászati szakemberré válva egészségügyi megoldásokat ajánlani nekik, akkor, könnyen menekülőre veszik a figurát! Sokan nem fognak komolyan venni, ha te idáig nem voltál sikeres, nem voltál vállalkozó, nem voltál egészségügyileg képzett, és most hirtelen szakemberként, kezdesz el viselkedni. Persze, ilyenkor van az, hogy a szponzort kell felépíteni és majd ő lesz kompetens, de azért már ez is sántít, hogy azt akarod, hogy beszéljen egy számára ismeretlen emberrel csak miattad. Persze, ha szeretnek akkor lehet, hogy kedvességből vesznek tőled valamit, vagy beregisztrálnak, csak ne zaklasd őket többet, de neked nem erre van szükséged!
Neked lelkes fogyasztókra és önjáró, a maguk céljaiért dolgozó hálózatépítőkre van szükséged!

Ehhez viszont szerintem, jobb a beetetés, a csali,az érdeklődés felkeltés, a szomjúságkeltés, tehát, hogy a másik fél kérdezzen rá, ő kezdeményezzen! Tudom ez sokkal lassabban hoz eredményt, de akkor az eredmény lesz, stabil önálló fogyasztó és önálló üzletépítő!

Tehát, úgy gondolom a mi dolgunk a tájékoztatás, minél nagyobb mennyiségben, és senkire se erőltetve az ajánlatot! - pld. Ezt nem hagyhatod ki , ne légy már bolond! Nem igaz, hogy nem érted mennyi pénz van ebben?! Tudom, hogy szükséged van pénzre, most itt a lehetőség ragadd meg! Ok én szóltam, ha nem leszel milliomos akkor ne engem hibáztass. Vagy látom, hogy milyen gyenge vagy, tudom hogy betegségektől szenvedsz, ha nem kezded szedni ezeket a vitaminokat, nehogy nagy baj legyen! Még nem késő a megelőzés! Stb.

Gondolj bele, ha nyitnál egy divatáru, vagy táska boltot, akkor se úgy közelítenéd meg az ismerőseidet, hogy jöjjenek vásárolni! Tájékoztatnád őket mibe kezdtél bele, és esetleg meghívnád őket, hogy nézzenek körül, esetleg egy kedvezményes kupont is adnál nekik.

Én úgy gondolom, hogy a névlistát, úgy kell feldolgozni, hogy tájékoztatsz mindenkit mibe kezdtél bele, mibe szerettél bele, mi ragadott meg, mi kezdett elhasználni neked, milyen kávéra találtál, vagy milyen kiegészítő pénzkeresetre találtál amit otthonról is tudsz a gyerek mellett irányítani! Felajánlhatod, hogy ha érdekli őket, akkor tudsz nekik segíteni abban, hogy olcsóbban vásároljanak, vagy teáltalad vagy regisztrálva! Vagy ha majd találkoznak a ganodermakávé témával, esetleg belefutnak valami gyógygombás termékbe, cégbe, akkor tudják, hogy te is ezzel foglalkozol és bátran kereshetnek tudsz segíteni, hogy a legnagyobb és legjobb minőségű termékekhez jussanak, a kisker árnál jóval olcsóbban.

DXN ganodermakávé webáruház: http://azegeszsegeskave.info

Ez a tájékoztatás lehet egy névjegykártya, szórólap odaadása, felhívva a figyelmet a honlapra! Lehet meg kérdezni, hogy küldhetsz-e neki egy rövid videósorozatot, ami érdekes és fontos információkat tartalmaz, akkor is ha nem akar csatlakozni, fogyasztóvá lenni! Elmondhatod, hogy elkezdtél ezzel foglalkozni, mert nagyon szimpatikus, nagyon egyszerű és nagyon vonzó a lehetőség! Vagy most már ezt a kávét iszod, és azóta más a kávézás élménye. Vagy amióta ezt szeded elmúlt az allergiád, vagy nagyobb teljesítményre vagy képes a sportban.

Ha gyakran levelezel, akkor az aláírásod után, írhatsz egy kedves ajánló mondatot és oda teheted a honlapod él vagyis kattintható linkjét!

Nagy Gábor

Rátaláltam valami egészen szuper dologra, ha érdekel és bízol bennem, hogy hülyeséget nem ajánlanék, nézd meg ezt a honlapot: és itt a honlapod címe!

Szóval számtalan dolog van még a tájékoztatásra, az autóreklámtól, a plakát kirakásáig, vagy hirdetés az egyetem faliújságán, vagy utcai szórólapozás, esetleg kávékóstoltatás!
Erre a legalkalmasabb Budapesten a DXN center, kávézó ahol luxus körülmények közt tudtok leülni egy kávé mellett beszélgetni! De vidéken is találhatsz ilyet, és egyre több a vidéki INFO CLUB ahova lehet hívni embereket, és egy kávé megkóstolása mellett meghallgathatnak egy rövid előadást!

Szóval a feladatunk akár offline vagy online, de leginkább vegyesen mindkettő úton a TÁJÉKOZTATÁS!
És mivel online már több ezer egyforma barna honlap van, ezért annak megosztása tervezés és cél nélkül vajmi kevés! Aki online akar dolgozni annak, ennél sokkal több feladata van! Persze elsősorban a barna honlap legyen rendben feltöltve tisztességesen, értelmes és vonzó én történetemmel, legyen fent az első oldalon a tulajdonosi doboz valami jól sikerült fényképpel, és legyen a blog is vezetve, tartalmas mondanivalóval! Végül is minden más alkotásunk, blogok, wordpress és más honlapok, mind ide lesznek visszavezetve, mivel itt lehet vásárolni a webáruházban és itt lehet online csatlakozni!

Tehát ha nyitott vagy rá akkor offline is indulj neki, mindig fejlesztve képességeidet, kommunikációdat, készségeidet! Ha online akarsz csak dolgozni, akkor viszont az alapokat valahol meg kell tanulni, mert a honlapkészítés, blogolás, videóblog, Facebook marketing, esetleg hirdetések mind mind igényel már valami szakértelmet, és tudást! Persze a szerencse óriási faktor, de azért én nem hagynám csak arra az eredményességem, hogy ki talál rá véletlenül a honlapomra!

Természetesen ezek vonatkoznak a nemzetközi kapcsolatokra is, hisz 20 nyelven igényelhetsz ingyen honlapot, kapsz videókat, és ezek a honlapok ugyanúgy működnek mint a magyar. Vásárolhatnak rajta és csatlakozhatnak hozzád azokból az országokból is, és te ugyanúgy kapod utána a jutalékot!

A következő lépés már az lesz, hogy mi a teendő ha valaki csatlakozni vagy vásárolni akar?

És ami a legfontosabb, ha már egy ember is van a csapatodban, te vezetővé lettél! És ez az MLM sikerének az alapja, ha vezet tudsz lenni, és tudsz jó példával elöl járni, és úgy rávezetni a munkára a tagjaidat, hogy te nem vagy a főnökük! Ez pedig csak úgy megy ha te, mindenben előttük jársz, példát mutatsz és ők azt másolják le! Nem azt amit mondasz nekik, hogy tegyenek meg, hanem azt amit te teszel! Ez a nagy felelősség és itt dől el minden!


De ez már egy másik cikk vagy videó témája lesz!
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - dxn,start,képzés,inditás,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2016-03-18 15:11:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü