Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A világ összjövedelmének 90%-án a népesség kevesebb mint 10%-a osztozik! Ők a gazdag vagyonos emberek! Lehet őket irigyelni, de lehet követni is őket, megtanulva gondolkodásukat, és szokásai - DXN - egészséged kávéja magazin
részletek »

Gazdagodj Okosan Program

DXN magazin. A DXN a világ legnagyobb Ganoderma termelője, termékeit mlm rendszerben értékesíti.
DXN - egészséged kávéja magazin
Itt vagy: DXN - egészséged kávéja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Gazdagodj Okosan Program
Gazdagodj Okosan Program
Kop Kop itt a GOP!
A világ összjövedelmének 90%-án a népesség kevesebb mint 10%-a osztozik! Ők a gazdag vagyonos emberek! Lehet őket irigyelni, de lehet követni is őket, megtanulva gondolkodásukat, és szokásaikat! Sokak szerint a gazdagságba születni kell, vagy a gazdagok nem tisztességes módon szerzik a vagyonukat! Így a gazdagok sokaknak ellenszenvesek, de csak azért, mert keserűek, hogy ők nem lehetnek azok! Pedig ez hazugság!
Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és:
- Lesz egy saját háza, sok szobával, és saját úszómedencével!
- Lesznek autói, persze a legjobb márkákból!
- Körbeutazza majd a világot, és mindenhova eljut!
- Soha nem lesz a pénzzel gondja, mindig mindent megvehet amit csak akar!

Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, akkor szembesülnek a valósággal!

Ahhoz, hogy mindezt elérjék több száz évig kellene dolgozniuk, azért a fizetésért, amiért éppen egy munkahelyen alkalmazottként eladják az idejüket, hogy mások céljaiért dolgozzanak, ráadásul soha se érezhetik magukat biztonságban!

A vállalkozók is egyre inkább saját cégük rabszolgáivá válnak, de ha több bőrt is próbálnak magukról lehúzni, akkor is egyre nehezebb talpon maradni. S ha meg is van az álom autó és ház, lízingből és hitelekből a kártyavár bármikor összedőlhet!

Így a legtöbb ember már nem akar gazdag lenni, megelégedne azzal, ha:
Nem kéne a sárga csekkeket versenyeztetni, melyiket is fizesse be hamarabb, hanem mindig időben lenne minden rendezve!
Ha sohase kellene a pénztárnál valamit visszatenni, mert nem elég a pénz, a gyerek ne is merjen valami pluszt kérni, belerakni!
Ha néha új ruhára is futna pénz, nem mindig a turiból kéne öltöztetni a családot, vagy jobbik esetben a kínai piacról!
Ha évente legalább egyszer elmehetne a családdal külföldre nyaralni 2 hétre!
Ha soha nem kéne semmire azt mondani, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak!
Ha a bevétele mindig több lenne, mint a kiadása!
Ha aggodalom nélkül hódolhatna a hobbijának, bármikor azt csinálhatná amit szeret!
SOROLJAM MÉG?!

Talán ennek legfőbb oka, hogy az emberek gazdaság iránti vágyára utazva sok, főleg internetes ajánlat érkezik általában spam formájában szinte mindenki email fiókjába!
Keresd magad degeszre! Legyél te is milliomos! Legyél most az elsők között! Ingyenes csatlakozás, csak 2 embert hozz stb...
Az évszázad üzlete, milliomos az első hónapban!
Vagy a szinte napi 1% kamatokat ígérő szuper befektetések!
Természetesen zömében adókikerüléssel, feketén, valami külföldi bankkártyára küldik a pénzt, vagy paypal internetes fizetéssel utalják!
Úgy tüntetik fel, mintha a pénz valóban az égből hullana, csak ki kell érte tárni a kezünk!

Nagyon népszerű tanítás, könyv és film a Titok és a vonzás törvénye, melyből sokan csak azt emelik ki, hogy a feladat csupán annyi, hogy vizualizálni kell amit el akarsz érni, meg akarsz kapni, és minél több módon teszed, annál biztosabb, hogy megkapod!
De a Titok, a Vonzás törvénye nem azt mondja, hogy bármit kívánhatsz, és meg lesz, csak gondold el és vizualizáld a sok pénzt! Tévedés!
Azt vonzod be aki vagy, nem azt amit akarsz! Ezért először az elmédben kell megváltozni, és olyan emberré válni aki érett a gazdagságra!

Nos a Gazdagodj Okosan Program célja, hogy egy olyan utat mutasson az embereknek, amivel tisztességes, törvényes módon plusz bevételhez juthat, néhány apró lépés megtételével, és rendszeres gyakorlásával!

Okosan - mert a cél nem az, hogy meggazdagodjunk, de a sok munkába, stresszbe belehaljunk, ideje korán, úgy hogy időnk sincs a gazdagságot élvezni!
Okosan - mert, ha úgyis akarunk, vagy mert úgyis kell az egészségünkre pénzt költeni, akkor miért ne tennénk, úgy hogy ezzel pénzt is keresünk!
Okosan - mert, nem az a célunk, hogy embereket, eltaszítsunk magunktól, üzleti nyomulásunkkal, hanem, az, hogy keressenek meg minket, hogy csatlakozhassanak és tanulhassanak tőlünk!

2008-ban egy online marketingben jártas és dolgozó szakember és oktató, annyi megkeresést kapott tanítványaitól különböző MLM rendszerekhez való csatlakozás témájában, hogy nem győzte elutasítani őket! Nem tetszett neki a nyomulás, az erőszakos, manipulatív technikák, a drága képzések, tapsikolós rendezvények és, hogy a legtöbb termék olyan drága, hogy komoly marketing kell ezt elfogadtatni az emberekkel!

De maga a rendszer, a pénzkereseti lehetőség, a szisztéma, a passzív jövedelem lehetősége, megragadta a fantáziáját, és elkezdte keresni, hogy lehetne mindezek nélkül, online módszerekkel felépíteni egy akár világméretű hálózatot!
Ezt a vízióját egy könyvben is megfogalmazta, melynek címe: Online aranybánya volt.

Nem kellett sokáig keresnie, és megtalálta ehhez a legmegfelelőbb céget, a megfelelő és megfizethető termékeket és kiváló terméktámogatást, szakértelmet.

Egy máig aktív és alkotó profi csapat segítségével megalkotta a hálózatépítéshez használható kiváló eszközöket, weblapokat, webirodákat, levelező, videómail és időszervező szoftvereket, online bemutatókat, filmeket és megteremtette a webkonferenciák lehetőségét, illetve és megszervezte a tagok online képzését, ingyenesen elérhető anyagok segítségével! A rendszer összeállt, elindult és segítségével - a kiváló és népszerű termékekre támaszkodva lsd. egészséges kávék stb - ma már egy lassan 30 ezer fős hálózat épült ki a most nyitó Európai kontinensen és ezzel a cég 19 éves történetében a leggyorsabban építette fel az egyik legmagasabb vezetői szintet! Ma már az egész világról keresik, hogy átvegyék és alkalmazzák tudását és az általa kifejlesztett eszközöket!

A fiatalember, több gyermekes családapa és online szakember neve Kócsó László és a hálózat amit behozott Magyarországra, és elindított az európai piacon a DXN!

A rendszer napról napra fejlődik, és az ajánlat visszavonásáig minden tag ingyenesen mindent megkap használhat! 13 nyelven személyessé tehető weboldalak, automata feliratkozó gyűjtéssel és hírlevélküldővel! Ingyenes videóemail és autoresponder szolgáltatás, időszervező szoftver és webiroda kép és videótárhellyel! Online bemutató anyagok, filmek, hanganyagok, ingyenesen letölthető oktatás és sok minden extra!

Részleteket itt találod: http://pluszpenzforras.info
Gazdagodj okosan!
Évtizedek óta vállalkozó vagyok, tisztába vagyok mint jelent, egy vállalkozást elindítani, felépíteni és ha lehet, nyereségesen üzemeltetni! Elöző hagyományos vállalkozásom elinditása több mint 6 millió forintba került, és a fenntartása - bérleti díj, rezsi, reklám, alkalmazottak stb havi több százezer forintba. Sokszor már majdnem hó vége volt mire kitermeltem ezeket, s kicsi haszonból próbáltunk megélni. Mikor megismertem a DXN-t és magát az MLM szakmát, rögtön tudtam, hogy ez kell nekem! Nevetséges, hogy a havi 20000Ft ráfordításon kivül - amit a család egészségére költök - szinte más kötelezettségem nincs is - persze ez sem kötelező! Nincs üzlethelység, nincs rezsi, alkalmazott, nem köt a nyitvatartási idő, vagy az országhatár! Hát csoda, hogy a régi vállalkozást abbahagytam, és ma már a DXN termékek és üzleti lehetőség népszerűsítéséért kapott jutalékból élek?! Pál
http://s1.tlap.hu/magazin/357/mzn_cikk_kepek_7350/GOP banner
GOP banner
Ingyensajt
Online hálozatépítés
Dolgozz otthonról!
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - MLM,milliomos,hálózat építés,online marketing,Titok,pénz,gazdagság
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2012-10-22 09:04:49
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü