Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
2013 szeptember 14-én tartotta a DXN szokásos, negyed éves sikerszemináriumát. A teleházas rendezvényre már előző héten elfogytak a jegyek, hisz a meghirdetett előadók és témák, mind nagy - DXN - egészséged kávéja magazin
részletek »

DXN szeptemberi sikerszemináriuma

DXN magazin. A DXN a világ legnagyobb Ganoderma termelője, termékeit mlm rendszerben értékesíti.
DXN - egészséged kávéja magazin
Itt vagy: DXN - egészséged kávéja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
DXN szeptemberi sikerszemináriuma
DXN szeptemberi sikerszemináriuma
Lelkes üzletépítők
2013 szeptember 14-én tartotta a DXN szokásos, negyed éves sikerszemináriumát. A teleházas rendezvényre már előző héten elfogytak a jegyek, hisz a meghirdetett előadók és témák, mind nagy érdeklődésre tartottak számot! Nagy Gergely jegyzeteiből osztanék meg néhány gondolatot a rendezvény előadóitól.
Bussy Sándor DXN Tripla Diamond

A cél elérésének a pillanata csak egy másodperc, de az odavezető út évekig is eltarthat. Ezért nagyon fontos, hogy ezt az utat élvezzük! A DXN valóban egy nagy játék.

Mit akarunk az üzlettől? Mi az igazi cél?
Jövedelem kiegészítés?
Emberek segítése?
Fogalmazzuk meg konkrétan, hogy mi az igazi célunk ezzel az üzlettel?!
Ingyen fogyaszthassuk a termékeket? Egy kis plusz mellékbevételt szeretnénk? Vagy ebből szeretnénk megélni, anyagi függetlenséget elérni?
Ha néhány százezer forintot akarunk keresni havonta, ahhoz napi szinten kell foglalkozni az üzlettel.
Napi szinten kell prezentációkat tartani! Ezzel együtt egy vezetői szerepet is fel kell vállalni!
Kezdjük elkezdeni a saját játékunkat és győzzük le az akadályokat!

Mit ér meg nekünk a siker?
Mit vagyunk hajlandóak megtenni saját magunkért? Nézzük meg, hogy mit vagyunk hajlandóak beletenni ebbe az üzletbe?
Többet érdemlünk-e annál, mint ami jelenleg most van? - Ez nem jár alanyi jogon! A mi jólétünk senki másnak nem fontos, egészen addig, amíg nekünk nem fontos! Le kell vernünk a saját, akadályozató gondolatainkat.
Hirdetés

Volt egy felmérés, ami arról szólt, hogy haldokló embereknek feltették ezt a mondatot, hogy fejezzék be: Amit a legjobban bánok, hogy nem tettem meg..
Három fő válasz:
- kevés időt töltöttek azzal, akit szeret.
- nem azzal foglalkozott, amit szeretett csinálni.
- Nem tettem semmi olyat, ami igazán számít.

Mikor, ha nem most?
Emberek milliói várnak az alkalmas időpontra, az ideális időpontra, hogy elkezdjünk függetlenedni azoktól az emberektől, akik leépítenek minket.
Aki elindul rengeteg kudarccal fog találkozni, de pontosan az a siker, amikor ezeket le fogják tudni győzni! A sikeres ember folyamatosan hibázik és ezek által lesznek még jobbak!

Kezdjük el MOST!
Úgy játsszuk ezt a játékot, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat benne! Végig maradjon meg a lendületünk!

Berke Szilárd SD a gyorsító és a lassítósávról beszélt.

Gyorsítósáv: Teljesítmény, Eladás, jó egyéni felkészültség, önbizalom, előrelépés, versenytársak, státusz, stressz, nagyban gondolkodás
Önbizalom nélkül senki nem lesz gyémánt!
Lassítás: önmegvalósítás, szabadidő, pihenés, stressz mentesség (hobbik), kényelem, szellemi és anyagi örökség, karitatív tevékenység, jó emberi kapcsolatok. A lassítás az eredeti állapotunk.

Az élet 3 szintje
1.Túlélési szint: spórolás, ingyen, csekkbefizetés, kedvezményes bérlet, kenyér ára, munkahely, főnök, hétfők, sorozat, focimeccs, politika, hullámzó indulatok.
Következmények: modern rabszolgaság, pénz túl nagy fontossága, örökös szorongás.
2.Élni: önbizalom, törekvés, optimizmus, észrevenni a pillanatot, spiritualitás, törekvés, hobbi, stressz, látszólagos egyensúly.
3.Hozzátenni: sikerfilozófia, optimizmus, jövőkép, eredményekben gondolkodás, kudarcot lehetőségnek fogják fel, tegyük jobbá MOST, belső csend, harmónia - szeretnek az emberek körülötte ülni! nyer-nyer játszma, emberekben való bizalom, szenvedély, türelem, empátia, nagyobb szinten megélt egészség, bőség.

Kaszás György arról beszélt, hogy hogyan kell jó prezentációt csinálni és előadni. Nagyon hasznos tanítás volt! És nem csak hasznos volt, hanem nagyon jól, érthetően és humorosan adta elő!
Az előadását egy videó lejátszásával kezdte, amin 4 halászfiú egy akapellát adtak el. Előadása alatt többször is visszatért ennek a videónak az elemzésére. Megkért minket, hogy jellemezzük: lazaság, csapatmunka, összhang, vidámság, szabadság stb. - ezeknek kell jellemeznie egy DXN prezentációt.
A DXN-ben van kiváló termék és van ajtó a lehetőséghez. Leegyszerűsítve ezt kínáljuk. De ez csak félsiker. Eltudja-e adni magát ez a kávé? Nem! A prezentáció az eladási munka! Minimum olyan szintűnek kell lennie a prezentációnak, mint maga a termék! Aki karriert kíván befutni, annak a maximumot kell kihozni magából, mint előadó és mint eladó.
Tegyük fel, hogy ez az üzlet egy táska. Mit szeretnénk kivenni belőle? - új piacok, eladás, elfogadás-követés, új tagok --> Ezt a négy tételt akkor tudjuk elérni, hogy ha hatásosan prezentálunk.

Végül, de nem utolsó sorban, Jane Yau malajziai szponzorvonalunk, ganoterepeuta beszélt az egészség, betegség témájában a ganodermáról és a többi gyógynövényről!
Nagy Gergely első videó blogja
http://dxnkarrier.hu
Már a következő rendezvényre is meg van a jegy! Már a következő rendezvényre is meg van a jegy!
Bussy Sándor TD Bussy Sándor TD
Berke Szilárd SD Berke Szilárd SD
JaneYau JaneYau
DXN és mi DXN és mi
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - dxn,videó,rendezvény,előadás,szponzor,kávé,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-10-11 08:05:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü