Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a bajt? Hamarabb tennél lépéseket, hogy más legyen? A bölcs ember nem akkor kezd el kútt ásni mikor megszomjazott, hanem - DXN - egészséged kávéja magazin
részletek »

DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!

DXN magazin. A DXN a világ legnagyobb Ganoderma termelője, termékeit mlm rendszerben értékesíti.
DXN - egészséged kávéja magazin
Itt vagy: DXN - egészséged kávéja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT
Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a bajt? Hamarabb tennél lépéseket, hogy más legyen? A bölcs ember nem akkor kezd el kútt ásni mikor megszomjazott, hanem amikor még sok vize van! Tudnál mit kezdeni havi plusz 50 ezer forinttal? Esetleg havi 500 ezer Ft márlego-family egyenesbe hozná a költségvetésed? Tudsz esetleg nagyban gondolkodni és elhiszed, hogy nem is olyan nehéz dolog havi 5 milliót kapni a bankszámládra? És mi lenne , ha ez passzív jövedelem lenne, vagyis ha már nem tudsz, vagy nem akarsz dolgozni, akkor is jönne folyamatosan?
Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:
- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól !
Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni.
Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt.
A mennyben Isten előtt állva megkérdezte:
- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ?! Miért nem segítettél ?
- Fiam - szólt Isten - küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó ...


Sok ember él különböző szükségek közt, rossz egészségi állapotban, szegényen, és szeretne jobban élni! Lehet, hogy várja a segítséget, még imádkozik is, de olyan mintha hiába tenné, semmi válasz! A fejében ott vannak a korlátok, a saját elképzelések, amit a szűleitől hallott, tanult, amit a média közvetít felé, vagy amit a barátok, a szomszéd véleménye mond! Néha, néha jönnek ilyen lehetőségek, üzleti ajánlatok, hogyan lehetne plusz pénzhez, passzív jövedelemhez jutni, kitörni a szegénységből, a betegségből, de emberünk engedi elmenni maga mellett. Biztos valami átverés, én nem vagyok ilyen, nekem ez nem működne gondolja, és így sohase hallgat, néz végig egy ilyen bemutatót! Ott volt előtte a lehetőség, jött a helikopter de ő más megoldásban gondolkodott! Valami jól fizető stabil állást akart, vagy nagyobb segélyt az államtól, vagy valami szuper befektetést ahol megsokszorozzák a pénzét, vagy a lottón megnyeri a főnyereményt?! De egyik se jött össze, így az élete keserűen végzödik, mert neki semmi se jött óssze, nem volt olyan szerencsés!

Úgy gondolom, és tapasztalom is, hogy a SEJT terv működik, sokaknak segített már, hogy egészségesebb, sikeresebb életet kezdjenek, nagyobb jólétben!
Vedd, úgy, hogy ez most lehet a te helikoptered, és jó lenne megragadnod, hogy kiemelkedj a bajból, és kiszabadulj a rossz helyzetedből?! Nem gondolod?


Lehet, hogy nem ezt vártad, egy ilyen domain cím alatt, de mielött tovább lépnél, hallgass meg! Szerinted a pénzt csak kemény munkával, túlórával, sok befektetéssel, stresszel és komoly hozzáállással lehet megkeresni? Jobban szerettél volna, itt komoly grafikonokat, öltönyös férfiakat és kosztümős hölgyeket látni, akik valami komoly tőzsdei befektetést ajánlanak, vagy esetleg valami pilótajátékba akarnak belehúzni?

Ez az oldal azoknak szól, akik szeretnek élni, nem félnek mások lenni, szeretik az életet játékosan felfogni, nem vesznek mindent halálosan komolyan, mernek vidámak és kreatívak lenni, és nem görcsölnek és aggódnak mindenért! Pozitív embereket keresünk, akik változtatni akarnak a jövőjükön, csak még az eszközt nem találták meg hozzá!

Mi ebben tudunk és akarunk segíteni!

DXN a te lehetőséged! http://dxnonlineteam.info

Tudnál mit kezdeni havi plusz 50 ezer forinttal? Esetleg havi 500 ezer Ft márlego-family egyenesbe hozná a költségvetésed? Tudsz esetleg nagyban gondolkodni és elhiszed, hogy nem is olyan nehéz dolog havi 5 milliót kapni a bankszámládra? És mi lenne , ha ez passzív jövedelem lenne, vagyis ha már nem tudsz, vagy nem akarsz dolgozni, akkor is jönne folyamatosan, sőt a növekedése se állna meg, mivel nincsenek korlátok beépítve!

Fontos számodra az egészség? Mert gondolom nem azért akarsz gazdag lenni, hogy aztán hamar meghalj, és ne tudd élvezni a kiérdemelt, kivivott szabadságot, jólétet?!

A legtöbb embernek azonban választania kell, ezért 40 évig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, s majd 40 év után fel kell áldozniuk a pénzüket, hogy egészségük legyen! Már ha pénzen visszaszerezhető a lerombolt nem karbantartott egészség!

Összeállítottunk neked egy 7 részes videó sorozatot, 7 pár perces gondolatébresztőnek szánt filmet, hogy tájékoztassunk egy olyan lehetőségről, ami nekünk segített, és a világon már több mint 5 millió ember regisztrált be az elmúlt 23 év alatt, ami alatt a cég, a kategóriájában legnagyobb és legjobb cégé nőtte kimagát, és a Direkt értékesítési cégek között a megtisztelő 25. helyet érte el tavaly az egész világot figyelembe véve! Az Ázsiai térségben az elsők között van, és az Európai piac is rohamosan növekedik, sorba nyilnak meg új országok!

A siker titka?!

Olyan termékeink vannak, amiket az emberek 85%-a naponta fogyaszt, szeret, és akkor is megvenné, és ennyiért ha azt csak kiskereskedelmi üzletben lehetne kapni, és nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség is!

Naponta az emberek állítólag, minimum 3 órát töltenek a TV előtt!
Én csak 7×8 percet kérek tőled, hogy átadjam azokat az információkat, amik segítségével már sok magyar család is elérte a célt: Sikert Egészséget Jólétet!


Nézd meg, és dönts szabadon!
Egy dolog legyen szemed előtt! Mi lenne a nagyobb baj? Ha mégse sikerül ezt az üzletet felépíteni, vagy az, ha meg se próbáltad, pedig lehet, hogy TE is élhettél volna egy minőségileg és anyagilag is szebb és jobb életet, s mindezt a felépített plusz pénzforrást, átadhatnád a gyerekeidnek, majd unokáidnak.

Szóval ha nyitott vagy, hogy rá szánj az életedbl 7x7 percet akkor iratkozz fel videóhírlevelemre és tájékozódj, ha másért nem, hogy okosabb légy, ismerd ezeket a tényeket is!

Itt feliratkozhatsz: http://wellnesskavehaz.hu/video
Nézd végig a videót és ha úgy gondolod érdekes lehet számodra iratkozz fel videó hírleveleinkre itt: http://pluszpenzforras.info
Szólj hozzá a cikkhez
Forrás: DXN SEJT
Címkék - dxn,üzlet,hírlevél,videó,bemutató,feliratkozás,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2016-04-20 19:39:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü