Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN - egészséged kávéja linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

DXN - egészséged kávéja képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 150 db
 A kávészemek karrierje

A kávészemek karrierje

A kis kávészemek karrierjének korai korszaka keleti tájakhoz kapcsolódik. Az Oszmán Birodalomban a kávé közösségformáló erővé vált. Ez lett az oka a kávéházak körül kirobbant politikai csatározásoknak, s a kormányzati körök korlátozó rendszabályainak. A kávéfogyasztás kezdeteiről keveset tudunk, mert erre vonatkozóan késői és ellentmondásos tudósítások maradtak ránk. A muszlim hagyomány különböző vonulatai abban azért egyetértenek, hogy a kávét először Jemenben kezdték használni, ahol a különféle növényekből készült serkentő italok fogyasztása már régóta szokásban volt. Különösen a misztikus szerzetesrendek tagjai, a szufi dervisek éltek szívesen ilyen szerekkel, hogy az Istennel való titokzatos egyesülést célzó éjszakai szertartásaikon (zikr) elűzzék az álmot és a fáradtságot. A kávészemek karrierje akkor kezdődött, amikor az egyik rend sejkje, elöljárója rájött, hogy a kávé főzete éppúgy alkalmas e cél elérésére, mint az addig használt növényeké. Ezért tanítványaival együtt ezt kezdte inni, s az ő példájukat követve hamarosan valamennyi szufi közösségben elterjedt a kávé fogyasztása. Mivel ezek a szerzetesek többnyire családos emberek voltak és a hétköznapokon rendes polgári ...

 Szemerédi István

Szemerédi István

Mindig is az volt az álmom, hogy legyen egy saját vállalkozásom. Elegem volt abból, hogy más emberek álmait építsem és hogy nem irányíthatom a saját jövőmet. Ahogy az évek teltek, éreztem, hogy soha nem találom meg azt a tökéletes üzletet, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. Mindaddig amig rá nem találtam a DXN cégre és termékcsaládra amit nem lehetett nem megszeretni! Egy olyan otthonról is végezhető, internetes munkát ismerhettem meg ami minden várakozásomat felül múlta! Az MLM-ben kereshető passzív jövedelem mindig szimpatikus volt, számomra, de a módszer azonban nem! Nem akartam nyomulós MLM-es lenni, aki feláldozza rokonait barártságait a NAGY ÜZLET oltárán! Nem tudok és nem akartam semmit eladni, nem akartam tapsikolos rendezvényekre járni...soroljam még! :) Aztán jött a DXN és rájöttem, hogy igen ez az, így én is szívesen csinálnám!

1A DXN lehetőségről minden itt!

1A DXN lehetőségről minden itt!

Vannak akik felismerik a vissza nem térő lehetőségeket és vagyont teremtenek azokkal, míg mások azt mondják: Én más munkát kerestem! Vannak akik felismerik hova érdemes befektetni a pénzüket és sokszorosát profitálják, míg mások megbotránkoznak azon ha egy vállalkozás indítása pénzbe kerül, mondván: Még én fizessek azért, hogy dolgozhatok? Nem tudván, hogy ingyen sajt csak az egérfogóban van! Az emberek többsége állást keres, a gazdag és sikeres emberek pedig hálózatok építéséből építik fel anyagi függetlenségüket! MI KREATÍV ÉS AKTÍV EMBEREKET KERESÜNK AKIK ELÉG BÁTRAK AHHOZ, HOGY KEZÜKBE VEGYÉK ÉLETÜK IRÁNYÍTÁSÁT! A DXN ganodermakávé a legjobb MLM termék.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
1Ahol megveheted őket!

1Ahol megveheted őket!

Vásárlási módok és rendelési lehetőségek: A termékek bolti kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatóak csak az úgy nevezett hálózati értékesítés formájában, vagyis termékajánlókon keresztül! Ezért a vásárláskor mindig valamilyen ID számhoz kell kapcsolódni, azt bemondva lehet vásárolni! Ez több féle képpen lehetséges : 1. Kiskereskedelmi áron: Céges Weboldalunk termékek menüjében a kosárba teheti a termékeket és ha megadja a szállítás módját és címét akkor a GLS kiviszi a terméket az adott címre elöreutalás esetén 1100Ft utánvétel esetén 1600Ft költségen számolva az oldalon látható magasabb kiskereskedelmi áron! 2. Tagi regisztrációval: Ha hosszú távon akar vásárolni és ezért élni akar a törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni akar az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel akkor mindenképp érdemes regisztrálnia!! A regisztrációhoz kapott mappa és internetes eszköztár ekkor fog nagy értéket jelenteni az Ön számára! Az egyszeri regisztrációs díj befizetésével /jelenleg 5000Ft/ és egy termék megvásárlásával Ön törzsvásárlói státuszba kerül ami azt jelenti, hogy olcsóbban tud vásárolni azontúl, és a vásárlásai illetve az Önhöz csatlakozott vásárlók és üzletépítök vásárlásai után visszatérítést kaphat!

3 lépéses módszer

3 lépéses módszer

Már Te is próbálkoztál hálózatépítéssel, online munkával, internetes pénzkeresettel, de évek óta sikertelen vagy? Tudod már, hogy a Network Marketing egy nagyszerű lehetőség, de eddig még nem sikerült komolyabb jutalékra szert tenned? Eddig még nem sikerült egy megfelelő, visszautasítás-mentes módszert találnod a jelöltkeresésre? Azért nem foglalkoztál eddig az MLM gondolatával, mert nem akarsz házalni és termékeket eladni másoknak Irtózol még a gondolatától is annak, hogy neked majd bármikor is termékbemutatót kell tartanod? Megismernél egy olyan egyszerű rendszert, melynek segítségével Te válogathatsz a jelentkezők közül? Jó lenne egy olyan jelöltkereső módszer, amelyet ugyanúgy könnyedén alkalmazni tud a 8. 'mélységedben' lévő, két napja csatlakozott új csapattársad is, mint Te? Ha ezek a kérdések elgondolkodtatnak téged, akkor jó hírem van!!! Egyszerű, 3 lépéses rendszerünket neked találtuk ki!

A Cordycepsről minden itt!

A Cordycepsről minden itt!

A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.

A kávé csökkenti a méhrák kockázatát?

A kávé csökkenti a méhrák kockázatát?

Azoknak a nőknek, akik naponta néhány pohár kávét vagy teát isznak, kisebb a kockázatuk az endometriális rákra, amely a méh nyálkahártyájában növekszik - közölték amerikai kutatók. Ennek a típusú ráknak kockázati tényezője az idősebb életkor, az elhízás és minden, ami több ösztrogén hatásának teszi ki a nőt, például a késői menopauza vagy az ezt követő hormonterápia. Az International Journal of Cancer áprilisi számában megjelent tanulmányban 1082 nővel készült felmérés adatait összegzik. Eszerint azoknál a nőknél, akik naponta legalább négy fekete teát vagy kávét ittak, mintegy fele akkora valószínűséggel jelentkezett endometriális rák, mint a fekete teát-kávét nem fogyasztóknál (esélyhányados: 0,47). Azoknak a nőknek, akik kettőnél több csésze teát ittak naponta, 44 százalékkal volt kisebb az esélyük a méhrákra. Azoknál a nőknél, akik csak kávét ittak, nem volt ennyire egyértelmű az eredmény, bár náluk is 29 százalékos esélycsökkenést tapasztaltak a kutatók. Susan E. McCann, a kutatás vezetője elmondta, hogy a kávé és a fekete tea védőhatása vélhetően a koffeinnek tulajdonítható, ám ez csak az egyik lehetséges ok. Mindenesetre, amikor a koffeinmentes kávét fogyasztók adatait vetették össze a nem kávézókéval, nem találtak különbséget a rákkockázat mértékében. McCann szerint a koffein olyan enzimeket aktivál, melyek csökkenthetik a rákkeltő anyagok hatását a szervezetben.

A kávé története

A kávé története

A kávé Etiópiában őshonos. A pörkölt, őrölt kávéból készített ital fogyasztását Jemenben jegyezték fel először. A kávé fogyasztása, annak élettani hatásai miatt, a szufi rendek virrasztó szertartásain vált jellemzővé a 15. század második felében. Vélhetően a szertartásokon résztvevő vallásgyakorlók vitték át a hétköznapi életbe a kávéivás szokását. A kávéfogyasztás ismertté válása alapozta meg a kávéházak elterjedését a muzulmán világban. A kávé Európába érkezésekor már megindult a városiasodás és a polgárosodás folyamata. Az egyre nagyobb teret nyerő polgári életvitel megváltoztatta az étkezési szokásokat is. Az addig általános napi két meleg étkezés elé bekerült a reggeli; a korai ebéd és vacsora a polgári életforma kötött munkaideje miatt későbbre tolódott. Ez az átalakulás gyorsította a kávé térnyerését, mely alternatívát jelentett a rossz minőségű víz, a bódító hatású sör és bor fogyasztására. A józanságot és precizitást igénylő városi foglalkozásokhoz jobban illettek ezek az italok. A kávés vendéglátóhelyek legfontosabb kínálati elemei mind a mai napig a reggeli, délelőtti étkezésekhez kapcsolódnak. A 17-18. században minden jelentős európai nagyvárosban megjelentek a kávés vendéglátó helyek. Kialakultak a nagy kávékultúrák Bécsben, Németországban, Olaszországban. A kávé egyre szélesebb néprétegek számára vált elérhetővé.

A lehetőség, ami neked szól

A lehetőség, ami neked szól

Az on-line munka lehetősége bármely korosztály számára elérhető. Akár munka mellett, akár kicsit nagyobb időráfordítással gyes-gyed, nyugdíj kiegészítéseként elkezdhető és kitartó és tudatos építkezés mellett akár főfoglakozássá fejleszthető lehetőséget kínálunk. Hiszem, hogy a legjobb befektetés az egészségünkbe és a jövőnkbe fektetett idő és energia. A mondás valóban igaz: csak egy napod van, amikor bármit megtehetsz: a MA. Ha ezt elszalasztod, elesel egy lehetőségtől. A holnap hozhat újat, de hogy mi az, amit a tegnappal kihagytál, azt sosem fogod megtudni :-) Ez a lehetőség itt és most több előnyt is tartogat: nem csak üzleti előnyökhöz jutsz, de mindezt minimális befektetés mellett a saját és a környezeted egészségének megőrzésével teheted.

Hirdetés
A sikeres DXN vállalkozás

A sikeres DXN vállalkozás

Mottó: ... nem attól leszel szabad, amikor azt teszed, amit akarsz, hanem attól leszel igazán szabad, ha nem teszed meg azt, amit nem akarsz ... Mindig is az volt az álmom, hogy legyen egy saját vállalkozásom - amellett, hogy nagyon szeretem a szakmámat, ami az állattenyésztéssel kapcsolatos - amely biztosítja a teljes szabadságot, függetlenséget. Ahogy az évek teltek, egyre inkább azt éreztem, hogy a sok idővel, rengeteg energiával létrehozott, de mégis csak hagyományos módon (alkalmazotti lét) felépített egzisztenciám kereti között soha nem találom meg azt a tökéletes üzletet, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem.

Általános leírás

Általános leírás

Veszélyeztetettség oka hazai és nemzetközi szinten: Az öreg erdők európai szintű ritkulása miatt indokolt a védettsége. A termőhely megőrzésével, a holt faanyag megtartásával biztosítható a faj fennmaradása. A tüskés sörénygombához (Hericium cirrhatum) hasonló helyzetű faj, az erdészeti gazdálkodás miatt csak a természetvédelmi területek nyújtanak számukra fennmaradási lehetőséget. Különleges megjelenése, ehetősége és gyógyhatása miatt hazánkban valószínűleg gyűjtik. Szerepel a gombák védelmére alakult európai tanács (European Council for Conservation of Fungi) európai védelméről szóló javaslatában is.

Arabia

Arabia

A kávéipar a második legnagyobb ipar a világon, csak az olaj előzi meg. Fogyasztás terén a világon a második helyen áll, a víz az első. Évente több, mint 90 milliárd dolláros ipar. Az európaiak többsége fejenként 3-5 kávét iszik naponta. Ezt szorozzuk meg Európa lakosságával, kb 500 millió emberrel. Ez 1.5-2.5 milliárd csésze. Szorozzuk meg ezt újra egy csésze kávé átlagos árával és kiderül, hogy egy olyan üzletről van szó, amely naponta 3-5 milliárd EURÓT ér. Ázsiában a DXN vezető helyen szerepel az MLM hálózatok között, s az arab világ ebben nagy szerepet játszik. A DXN termékeinek HALAL minősítése van ami az iszlám világban fontos , azt jelenti, hogy nincs állati eredetű anyag a termékekben.

Australia

Australia

A DXN nemzetközileg építhető MLM cég, aminek Ausztráliában is van képviselete, és ott is nagy érdeklődés van a ganoderma termékek iránt! A DXN Ausztráliában is tart fent Service centereket amiken keresztül kiszolgálja a vásárlókat és hálózatépítőket! A ganoderma és spirulina termékeket fogyasztó ausztrál emberek elégedettek és sok jó tapasztalatról számolnak be!

Austria DXN

Austria DXN

Patenschaft für einen der erfolgreichsten Führer der ungarischen Netz, einen Vertreter eines der erfolgreichsten Online-Vernetzung und Wissenschaftler! Wenn Sie mir zu kommen, wird man von den meisten professionellen Sponsoring Sponsoring Linie, für die wir alle unsere Arbeit, Ihren Erfolg zu tun, und suchen Sie nach einer Menge Geld, die Sie tun können, dass, während immer mehr für Ihre Gesundheit! DXN 21-jährigen Unternehmens. Europa im Jahr 2009 eröffnet, und die offizielle Eröffnung des österreichischen Marktes im Jahr 2013 war! Wir sind immer noch ganz am Anfang, und eine riesige Marktchancen vor uns! Sie profitieren von dem österreichischen Markt eröffnet riesige Gewinne! Bitte überprüfen Sie mit der Website, und wenn Sie Fragen haben, zögern Sie nicht zu fragen. Alles, was wir können, um Ihnen zu helfen! DXN Austria.

Az algákról

Az algákról

Az algák vagy más néven moszatok egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint sok más táplálék, ezért az utóbbi években, a tengeri hínárhoz hasonlóan, egyre gyakrabban használják őket természetes táplálékkiegészítőként. Az algák között is kiemelkedő a Chlorella és a Spirulina, a smaragdzöld, illetve a kékeszöld alga. Mindkettő tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag-tartal­muknak 40-60%-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. Teljes értékű fehérjék, ezért vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik őket étrendjükbe. Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedő a Föld élővilágában. Ez az oka, hogy ipari' méretekben nyerik belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt.

Bakó Edit

Bakó Edit

Ezt követően egyre többet foglalkozzam az egészséges életmóddal, rengeteget olvastam, tanulmányoztam a vitaminokat és egyéb állítmánykiegészítőket, mi mire jó és miért fontos a szervezet számára. Legfontosabb a megelőzés. Vigyázzunk az egészségünkre és adjuk meg a szervezetünknek mindenből a legjobbat. De ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, megfelelő jövedelemre is szükségünk van, gondolok itt az étrend-kiegészítőkre és az egészséges táplálkozásra, hogy mindezt biztosítani tudjuk. És ha lehet a stressz mentes életre. És most jön a DXN. Egy ilyen 'kutatómunkám' alkalmával találtam rá egy oldalra ahol olvastam a kávéról és az étrend kiegészítőkről és persze az üzleti lehetőségről. Na ez az amire ugrottam. Minden egyben amit kerestem. Egy vonzó és működő MLM cég, élvezeti cikkek termékek, kiváló online eszközök és támogatás, ingyenes oktatás, és nem utolsó sorban, egy nagyszerű szponzor akivel együtt dolgozhatok.

Baranyai Katalin

Baranyai Katalin

A szépségiparban dolgozom kozmetikus, masszőr, kéz- és lábápolóként. Imádom a szakmám, szeretem a kihívásokat, az újdonságokat. Kizárólag természetes alapanyagú termékeket használok, mindenféle, felesleges adalékanyagoktól mentes kozmetikumokat. Igyekszem otthon is egészségesen élni, nagyon fontosnak tartom, hogy mit eszünk, iszunk, mit kenünk magunkra. A DXN ganodermás kávéval a vendégeimen keresztül ismerkedtem meg (mint több, klassz dologgal amit hálásan köszönök nekik). Én nagyon szerettem a hagyományos kávét, de el kellett felejtenem a délutáni kávézást, mivel azt vettem észre, hogy a szívem majd kiugrik a helyéből és este csak forgolódok sokáig, nem tudok elaludni annak ellenére, hogy nagyon fáradt vagyok. Mióta ezt a ganodermás DXN kávét iszom ezek a kellemetlen mellékhatások nincsenek!

Tuti menü