Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó oldalak képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó oldalak - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Kapcsolódó oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
3 lépéses módszer

3 lépéses módszer

Már Te is próbálkoztál hálózatépítéssel, online munkával, internetes pénzkeresettel, de évek óta sikertelen vagy? Tudod már, hogy a Network Marketing egy nagyszerű lehetőség, de eddig még nem sikerült komolyabb jutalékra szert tenned? Eddig még nem sikerült egy megfelelő, visszautasítás-mentes módszert találnod a jelöltkeresésre? Azért nem foglalkoztál eddig az MLM gondolatával, mert nem akarsz házalni és termékeket eladni másoknak Irtózol még a gondolatától is annak, hogy neked majd bármikor is termékbemutatót kell tartanod? Megismernél egy olyan egyszerű rendszert, melynek segítségével Te válogathatsz a jelentkezők közül? Jó lenne egy olyan jelöltkereső módszer, amelyet ugyanúgy könnyedén alkalmazni tud a 8. 'mélységedben' lévő, két napja csatlakozott új csapattársad is, mint Te? Ha ezek a kérdések elgondolkodtatnak téged, akkor jó hírem van!!! Egyszerű, 3 lépéses rendszerünket neked találtuk ki!

Miért kell méregteleníteni?

Miért kell méregteleníteni?

A méregtelenítés fajtái A testi méregtelenítés: a májon, a vesén, a bélrendszeren, a bőrön és a tüdőn keresztül különböző serkentő módszerekkel elért fokozott mértékű szennyezőanyag-kiválasztás, mely történhet gyógyszerekkel, gyógyfüvekkel, homeopatikus, spagyrikus szerekkel, valamint más gyógyhatású növényekkel, állati és ásványi anyagok segítségével vagy egyszerűen táplálék elvonása, redukálása útján. A lelki méregtelenítés: a káros, blokkoló gondolatok, lelki traumák feldolgozására különböző pszichoterápiás, meditatív technikák léteznek. A lelki méregtelenítés eredménye egy kreatív, megértő, kiegyensúlyozott, elégedett ember. A méregtelenítő módszerek használatának eredete az ősi vallások világában van, mindenütt megtalálhatók a böjt, a meditatív imádkozási technikák és a meditáció. A katolikus vallásban a gyónás és a vezeklés is egyfajta lelki méregtelenítés. Az igény s a szükségesség tehát már ősi.

Motivációs blog

Motivációs blog

Motiváció az élet hajtórugója Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' - Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő, a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra! Ezek a történetek írások filmek ebben tudnak segíteni!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü