Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó oldalak képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó oldalak - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Kapcsolódó oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
3 lépéses módszer

3 lépéses módszer

Már Te is próbálkoztál hálózatépítéssel, online munkával, internetes pénzkeresettel, de évek óta sikertelen vagy? Tudod már, hogy a Network Marketing egy nagyszerű lehetőség, de eddig még nem sikerült komolyabb jutalékra szert tenned? Eddig még nem sikerült egy megfelelő, visszautasítás-mentes módszert találnod a jelöltkeresésre? Azért nem foglalkoztál eddig az MLM gondolatával, mert nem akarsz házalni és termékeket eladni másoknak Irtózol még a gondolatától is annak, hogy neked majd bármikor is termékbemutatót kell tartanod? Megismernél egy olyan egyszerű rendszert, melynek segítségével Te válogathatsz a jelentkezők közül? Jó lenne egy olyan jelöltkereső módszer, amelyet ugyanúgy könnyedén alkalmazni tud a 8. 'mélységedben' lévő, két napja csatlakozott új csapattársad is, mint Te? Ha ezek a kérdések elgondolkodtatnak téged, akkor jó hírem van!!! Egyszerű, 3 lépéses rendszerünket neked találtuk ki!

Miért kell méregteleníteni?

Miért kell méregteleníteni?

A méregtelenítés fajtái A testi méregtelenítés: a májon, a vesén, a bélrendszeren, a bőrön és a tüdőn keresztül különböző serkentő módszerekkel elért fokozott mértékű szennyezőanyag-kiválasztás, mely történhet gyógyszerekkel, gyógyfüvekkel, homeopatikus, spagyrikus szerekkel, valamint más gyógyhatású növényekkel, állati és ásványi anyagok segítségével vagy egyszerűen táplálék elvonása, redukálása útján. A lelki méregtelenítés: a káros, blokkoló gondolatok, lelki traumák feldolgozására különböző pszichoterápiás, meditatív technikák léteznek. A lelki méregtelenítés eredménye egy kreatív, megértő, kiegyensúlyozott, elégedett ember. A méregtelenítő módszerek használatának eredete az ősi vallások világában van, mindenütt megtalálhatók a böjt, a meditatív imádkozási technikák és a meditáció. A katolikus vallásban a gyónás és a vezeklés is egyfajta lelki méregtelenítés. Az igény s a szükségesség tehát már ősi.

Motivációs blog

Motivációs blog

Motiváció az élet hajtórugója Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. Az egyik előre húz, a másik visszatart. A húzóerő a személyes jövőképed. A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik. - 'Nem hinném, hogy képes lennék rá...' - Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket! A húzóerő, a motiváció, a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra! Ezek a történetek írások filmek ebben tudnak segíteni!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás. A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü