Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoterápia képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

Ganoterápia - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Ganoterápia
Keresés
Találatok száma - 7 db
Egy másik prezentáció anyaga

Egy másik prezentáció anyaga

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Immunerősítés

Immunerősítés

A szervezetünk természetes védekező rendszere, nagyon fontos szerv, a külvilággal való kapcsolatunkat biztosítja, hogy egészségesek maradjunk. A behatolókkal szembeni védelmet, vírusok, baktériumok, gombák ellen. Az immunrendszer védelme, a kulcsa egészségünknek. Tehát, akinek az immunrendszere egészséges az nem fog megbetegedni.' De már egy ártalmatlannak tűnő tüsszentés alkalmával például influenzavírus juthat a tüdőnkbe. Ilyenkor van arra szükség, hogy egy sokkal jobban képzett, irányított katonaságból álló egység vegye fel a küzdelmet. Ezek a limfociták. Amik aztán a kórokozók behatolásának helyére jutva - hosszabb idő alatt, tehát akár egy - két hét is lezajlik ez idő alatt, amíg ez a folyamat lejátszódik. Ilyenkor jelennek meg a betegség tünetei: lázasak vagyunk, fájdalmas nyirokcsomó duzzanatot érzünk.

Jane Yau prezentációja

Jane Yau prezentációja

A tisztelet kijár a doktornőnek, Jane Yau-nak hiszen közel tíz éve betegek sora bizonyítja az általa alkalmazott terápia hatékonyságát. A maláj doktornő esküszik egy olyan természetes növényre, mely már az első kínai császár udvarában is megkülönböztetett helyet foglalt el a gyógyításban, a japán uralkodó család szintén évezredek óta tekintett a pecsétviaszgombára, mint az egyik legösszetettebb, leghatékonyabb gyógyító növényre. Nevezték a 'Halhatatlanság Gyógynövényének', a 'Halhatatlanság Varázsitalának', 'A Császár Levesének'. S hogy minek is köszönheti rendkívüli hatékonyságát a ganoderma gomba? A benne található több mint kétszázféle vitamin és ásványi anyag jelentős része antioxidáns, a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges alkaloid. A rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán ez a gyógynövény a harmadik helyen szerepel. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Jane Yau tanításai ganoterápiáról

Jane Yau tanításai ganoterápiáról

A pecsétviaszgomba főbb hatóanyagai: 'A pecsétviaszgomba (reishi, ling zhi) különböző vadon gyűjtött és termesztett állományaiból származó termőtestének, spóráinak és micélium biomasszájának hatóanyagai közt találhatók szterolok (pl. ergoszterol, b-szitoszterol), különböző enzimek (lizozim, sav proteáz, celluláz, amiláz), polipep-tidek, aminosavak, cukrok, zsírsavak, lanosztán típusú triterpének (pl. ganodersav A-Z, lucidénsav A-G, lucidon A-C, ganoderiol A-H, ganoderol A-B és egyéb származékok); különböző molekulasúlyú poliszacharidok (pl. β-D-glükán, vízoldékony arabinoxilo-glükán, vízoldékony heteroglükánok, ganoderan A és B), valamint ásványi anyagok (kalcium, magnézium, nátrium, mangán, vas stb.). A pecsétviaszgomba termőtestéből, illetve micélium biomasszájából ezidáig mintegy 100-féle poliszacha-ridot és 120-féle triterpenoid vegyületet izoláltak.'

Mi a titka a ganoderma gombának?

Mi a titka a ganoderma gombának?

A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását - irja a Filantropikum.com a Ganoderma csodagomba életelixír című bejegyzésében. Most betekintést nyerhettek azokba a folyamatokba, amely által ez a gomba segíti egészségünk megőrzését. A Ganoderma jelentős méregtelenítő hatást fejt ki a vér szintjén, a sejten belül és az intercelluláris térben, megkötve, és semlegesítve a méreganyagokat. A sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen azok oxigén ellátása, amelyet a vörösvértestek látnak el. A Ganoderma fokozva a hemoglobinhoz kötődő oxigén mennyiségét és szállítását oxigéndúsabbá teszi a szöveteket. A vér többi elemére is hatva (vérlemezkék) csökkenti a vér besűrűsödését, hozzájárulva a vérrög képződés megakadályozásához. A vér szabad áramlását segíti elő azáltal, hogy csökkenti a vérzsírok szintjét, illetve az érelmeszesedéses gócok kialakulását.

Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket?

Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért? Év elején majdnem mindenki elgondolkodik, mit tegyen másként a következő esztendőben. A legtöbben szeretnének életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is tesznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Ahhoz azonban, hogy a tervből valóság legyen egy olyan lépcsőfok amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni! A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása! Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen! Vagy legalább mentse ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk is, komolyan vesszük-e a megelőzést.

Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Nem hinni kell, hanem mérni!

Tuti menü