Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN toborzó oldalak képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN toborzó oldalak - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN toborzó oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csát Géza

Csát Géza

- Ha végre kezedbe akarod venni életed irányitását, és győzni a betegségek és a válság hatásai felett! Ha nyugodt, egészséges időskort akarsz, akkor itt az ideje, hogy cselekedj, és vesd el a jóléted magvait, neveld fel a személyes sikered fáját! Ne állást hanem növekedést, ne kifogást hanem pénzt keress! Ha csak olyan jövedelmed van ami az állandó aktív jelenlétedet kivánja, akkor veszélyben vagy! Teremts passzív mlm jövedelemforrást és ne félj a nyugdíjkorhatártól! De ugye egyetértünk abban, hogy csak olyan üzletbe érdemes pénzt időt és energiát fektetni ami már bizonyitott, s nem csak ő állítja magáról, hogy ő a legjobb, és ő lesz a legnagyobb?! Ugye neked is fontosabb a stabilitás mint a kétes gyors meggazdagodás, mások kárára vagy a bukás a várható csőd miatt?!

Horváth Istvánné

Horváth Istvánné

- A kiadások csak egyre nőnek?! - A bevételek egyre csökkenek! - Alkalmazottként adja el az idejét, és az a kevés ami fix, az se biztos hosszú távon? - Vállalkozóként lassan saját cége rabszolgájává válik, ha van is pénz, nincs ideje elkölteni? - Egyre több a rezsi, a közteher, a levonás, kisebb a haszon? - Hitelekből él, gyűlnek a kifizetetlen számlák? - A jövőre gondolni se mer, mert a nyugdíj - már ha megéli - a létminimumra se lesz elég? - Hol fog tartani 10 év múlva?

Kármán Tibor

Kármán Tibor

2008-ban egy online marketingben jártas és dolgozó szakember és oktató, annyi megkeresést kapott tanítványaitól különböző MLM rendszerekhez való csatlakozás témájában, hogy nem győzte elutasítani őket! Nem tetszett neki a nyomulás, az erőszakos, manipulatív technikák, a drága képzések, tapsikolós rendezvények és, hogy a legtöbb termék olyan drága, hogy komoly marketing kell ezt elfogadtatni az emberekkel! De maga a rendszer, a pénzkereseti lehetőség, a szisztéma, a passzív jövedelem lehetősége, megragadta a fantáziáját, és elkezdte keresni, hogy lehetne mindezek nélkül, online módszerekkel felépíteni egy akár világméretű hálózatot! Ezt a vízióját egy könyvben is megfogalmazta, melynek címe: Online aranybánya volt.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Tóth Béláné

Tóth Béláné

Az egyik ember szerint az MLM nem működik, drágák a termékek, senkinek se kell és nincs ideje rá! / No persze a napi 4 óra TV nézés a felmérések szerint belefér! S a Lottóra és már szenvedélyekre kiadott milliárdok miatt senki se tiltakozik, ott önként és dalolva fektetik a pénzüket emberek a biztos kudarcba, vagy egészségkárosító dolgokba! / A másik ember pedig izgalomba jön tőle, hisz tudja, nincs más vállalkozási forma ami esélyt biztosítana mindenki számára a meggazdagodásra, vagy ha másra nem is, de az egészségesebb hosszabb életre, és anyagi biztonságra! Te melyik csoportba tartozol? Ha érdekelnek a részletek ezt kitöltve, könnyebben rád találunk és tájékoztatunk!

Tuti menü