Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN szponzorok képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN szponzorok - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN szponzorok
Keresés
Találatok száma - 17 db
Bakó Edit

Bakó Edit

Ezt követően egyre többet foglalkozzam az egészséges életmóddal, rengeteget olvastam, tanulmányoztam a vitaminokat és egyéb állítmánykiegészítőket, mi mire jó és miért fontos a szervezet számára. Legfontosabb a megelőzés. Vigyázzunk az egészségünkre és adjuk meg a szervezetünknek mindenből a legjobbat. De ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, megfelelő jövedelemre is szükségünk van, gondolok itt az étrend-kiegészítőkre és az egészséges táplálkozásra, hogy mindezt biztosítani tudjuk. És ha lehet a stressz mentes életre. És most jön a DXN. Egy ilyen 'kutatómunkám' alkalmával találtam rá egy oldalra ahol olvastam a kávéról és az étrend kiegészítőkről és persze az üzleti lehetőségről. Na ez az amire ugrottam. Minden egyben amit kerestem. Egy vonzó és működő MLM cég, élvezeti cikkek termékek, kiváló online eszközök és támogatás, ingyenes oktatás, és nem utolsó sorban, egy nagyszerű szponzor akivel együtt dolgozhatok.

Baranyai Katalin

Baranyai Katalin

A szépségiparban dolgozom kozmetikus, masszőr, kéz- és lábápolóként. Imádom a szakmám, szeretem a kihívásokat, az újdonságokat. Kizárólag természetes alapanyagú termékeket használok, mindenféle, felesleges adalékanyagoktól mentes kozmetikumokat. Igyekszem otthon is egészségesen élni, nagyon fontosnak tartom, hogy mit eszünk, iszunk, mit kenünk magunkra. A DXN ganodermás kávéval a vendégeimen keresztül ismerkedtem meg (mint több, klassz dologgal amit hálásan köszönök nekik). Én nagyon szerettem a hagyományos kávét, de el kellett felejtenem a délutáni kávézást, mivel azt vettem észre, hogy a szívem majd kiugrik a helyéből és este csak forgolódok sokáig, nem tudok elaludni annak ellenére, hogy nagyon fáradt vagyok. Mióta ezt a ganodermás DXN kávét iszom ezek a kellemetlen mellékhatások nincsenek!

Bódis Valéria

Bódis Valéria

Nézzük lépésről lépésre, mit kell tenned a DXN ben: El kell döntened, akarsz-e dolgozni, a szabadidődből heti néhány órát rá tudsz-e arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz az interneten, és van-e kb. 5.000 (ötezer!) forintnyi szabad pénzösszeged, aminek hiánya nem veszélyezteti a saját és családi életviteledet. Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni! Hogy miért fontos ez ennyire? Az én történetemben bővebben olvashatsz róla. Ha végképp nem tudlak lebeszélni arról, hogy jó kedvvel, sok munkával, nagyon sok pénzt keress, akkor töltsd ki a tagsági szerződés online változatát ide kattintva! A következő, kellemetlen lépést sajnos nem lehet elkerülni, ki kell fizetned a regisztrációs díjat (5.000 Ft), mely tartalmazza a bemutató mappát és az online hálózatépítést segítő szolgáltatási csomagot. Gondolkodj el egy jó weboldal címen, mert most egy ugyanilyen értékesítő weboldal is a tiéd lehet díjmentesen. Mit gondolsz, jól indul az üzlet? Szerinted másokat is érdekelni fog?

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Dr. Pozsgai Jenő

Dr. Pozsgai Jenő

Kerestem s megtaláltam! A DXN ! Igen, a mindennél fontosabb egészség helyreállításának s a jövedelemszerzésnek a lehetőségét, mindkettőt egyben találtam! Ráadásul:gyermekeim, édesanyjuk, s 3 unokám egészségét is óvni tudom a DXN készítményeivel Hónapokba került, míg rátaláltam. S hogy Önnek ne kelljen keresnie,( hisz az idő pénz), íme, átnyújtom Önnek is a lehetőséget.

Dr.Vereczki Johanna

Dr.Vereczki Johanna

Újból volt életerőm, jókedvem, jól aludtam, kipihenten magamtól ébredtem, szóval teljesen újjászülettem. Holisztikus szemléletű orvosként tudom, hogy az étel, amit manapság eszünk, már nem teljes értékű. Alig van egy átlagos, napi ételben minőségi táplálék, és ennek hiánya közvetve megmutatkozhat kedélyünkben, erőnlétünkben. A Ganoderma képes a hiányzó minőségi táplálékot megadni a szervezetünknek. Visszanyertem az ÉLETERŐMET, az ÉLETÖRÖMÖMET, a Ganoderma, a Gyógynövények Királya megújított. Azóta a családom is ezt a kávét issza, Ők is nagyon jól lettek. MIÉRT kezdtem online üzletépítéssel foglalkozni? Lenyűgöz évek óta, hogy mi mindent lehet az internetes világban elérni. Sokáig úgy éreztem, hogy kimaradok valami nagyon fontos értékteremtő lehetőségből. Látom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, eljutni a legkisebb magyar faluk egyikéből akár a Szahara közepéig, hisz internet ott is van, és a Ganodermás kávét és a Cordyceps-et ott is meg lehet rendelni. Szó szerint kitárult a világ!!!

DXN szponzorok

DXN szponzorok

DXN szponzort keresel? A világ bármely pontjáról vagy itt találsz sok nyelven weboldalt és sok nyelven beszélő munkatársak vannak a csoportban. A DXN No Limit Team az egyik legnagyobb méretű és forgalmú csapat az Európai hálózatban. A legnagyobb online támogatást és tudást itt kaphatod meg. Hamarosan sorba feltöltöm a csapatban található szponzorokat és az ő történetüket.

Farkas Gyöngyi

Farkas Gyöngyi

Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezeket a kiváló minõségû biotermékeket! Kívánom a betegeknek, hogy meggyógyuljanak, és õk is átéljék azokat a pozitív tapasztalatokat, amiket én is átéltem! Az egészségeseknek kívánom, hogy a termékek fogyasztásával õrizzék meg egészségüket, ∓ acute;s elõzzék meg a betegségeket. A DXN termékei finomak, egészségesek, biotermékek. A minõségük kiváló! Istennek hála, ma már mindannyian egyszerûen hozzájuthatunk ezekhez a termékekhez! Még a súlyos áttétes rákbetegségben szenvedõk is esélyt kapnak a teljes gyógyulásra ezekkel a gyógygombákkal!

Hírné Fodor Erika

Hírné Fodor Erika

A férjem a tudománynak él, mi pedig a fõiskolás fiammal egy ideje azon törtük a fejünket, hogyan lehetne anyagilag továbbjutni, pl. valami módon passzív jövedelemre szert tenni. A ganodermás kávét egy ismerõsöm javasolta, és amikor beregisztráltam törzsvásárlóként, csak fogyasztani szándékoztam. Eszembe se jutott, hogy talán éppen ez az a lehetõség, amit egy ideje keresünk. Úgy gondoltam, hogy nincs nekem idõm a munkám és a család mellett üzlettel foglalkozni, de azt nem tudtam megállni, hogy amikor a rokonaim, ismerõseim megosztották velem a problémáikat, úgymint egészségügyi gondok, kimerültség, stressz, álmatlanság, feledékenység, - akkor csak hallgassak. Hiszen korábban én is küzdöttem ilyenekkel! Így hát örömmel elújságoltam, hogy nekem ajánlottak valamit- egy gyógygombakivonatot- és elmúlt a tompa fejfájás, az örökös kimerültség, reggel frissen ébredek, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.

Horváth Istvánné

Horváth Istvánné

2009 májusában megismerkedtem egy újonnan indult MLM rendszerrel az interneten. Nagyon megtetszett ez az online hálózati rendszerben mûködõ üzlet, ami ráadásul csupa finomsággal foglalkozik,mint pl. a kávé,tea,forrócsoki. Nagy ' kávéivóként'kiváncsi lettem,milyen íze lehet egy olyan kávénak amiben gomba van. Akkor még nem is sejtettem,hogy többé nem is iszom csak ezt. A ganoderma gomba hatásairól már hallottam elõtte is, de hogy napi egy csomag ganodermás kávé csodákat fog mûvelni velem, azt nem is reméltem. Alacsony vérnyomásom a szédelgéssel már régen elmúlt a gyomorégéssel együtt,de ami még fantasztikusabb számomra, hogy fél éve nem vettem be fájdalomcsillapítót a derékfájásomra. A sok pozitív tapasztalatot csak el kellett mesélnem az ismerõseimnek és minél több embernek beszéltem róla,annál többen csatlakoztak és lettek a kávé 'hûséges' fogyasztói.

Hirdetés
Jakus Zsuzsa

Jakus Zsuzsa

Mondhatnám fény az éjszakában, de nappal is ragyogás, mivel a barátom - aki egyben szponzorom is- olyan utat mutatott, amivel a szabadság minden szintjét el lehet érni. De ezért tenni kell!!! A szaktudásom az enyém, a végzettségem az enyém, a vércsepp analízishez használt felszerelés az enyém, és hol tudnám mindezt legjobban és legjövedelmezőbben hasznosítani, mint a DXN-ben! Idáig is azzal foglalkoztam egyrészt, hogy egy másik cég hálózatépítői hozták hozzám a jelöltjeiket, és én a vér csepp analízis alapján, étkezési és életmódváltás tanácsokat adtam, az adott cég termékeit javasolva. Ma még keveset tudok a DXN termékeiről, a ganodermáról, spirulináról de az a kevés irodalom, aminek utána olvastam, maximálisan meggyőzött arról, hogy a kettő dolog, nagyon jól fog együtt működni! Hisz a ganoderma az erek karbantartója, lúgosít, vérhígító, gátolja a vértestek összetapadását! A Spirulina meg a legjobb vérképző, a benne található sok klorofillnak köszönhetően, és szintén lúgosít! Biztos vagyok benne, hogy sok ilyen előtte-utána kép fog készülni, ami bizonyítani fogj a termékek egészségjavító hatását!

Jambrich Gabriela

Jambrich Gabriela

Bevallom őszintén, még magam sem hiszem el, hogy itt vagyok, és nekem ilyen profi weboldalam van, és pláne, hogy csatlakoztam egy MLM céghez. Ennél távolabb kevés dolog állt hozzám az életben. Az MLM számomra a piramisjáték, a becsapás, átverés, kihasználás kategóriájába tartozott, és erősen szkeptikus voltam ezzel az értékesítési formával szemben. Én úgy érzem, kedves vagyok az emberek, a barátaim szemében és nem akarom ezt soha elveszteni, azzal, hogy valami üzleti lehetőséggel, csoda termékkel nyomuljak feléjük!

Koncsik Attila

Koncsik Attila

Megoldást keresve az anyagi és egészségügyi gondjaimra találtam rá a DXN hálózatra, ahol MLM rendszerben értékesítenek olyan termékeket, amelyek sokaknak - és így nekem is - megoldást jelenthetnek. Mivel bennem is élt némi ellenérzés az MLM-ekkel szemben - egyszer két hónapig tagja voltam egynek és nagyon rossz érzéseket hagyott maga után. Én a következőket várnám el egy értékesítő rendszertől: - NE LEGYEN havi költség, sem havi vásárlási kötelezettség, hogy ne lehessen anyagilag bukni rajta; - NE LEGYEN visszaesés - azaz ha abbahagyom 1-2 hónapra a munkát -, akkor ne vesszen el semmilyen addig elért pontszámom és kapjak jutalékot; - keresett, minőségi és megfizethető termékek kellenek, de a legjobb ha napi szükségletű termék is van a kínálatban - megtanultam, a piacon való értékesítéshez egy jó és keresett termék a minimum; - lehetőleg elsősorban ONLINE működjön, vagy legalább működtethessem online is - mert ahhoz értek és mert így nincs visszautasítás; - biztos hátterű cég legyen mögötte, olyan ami leellenőrizhető és a tőzsdén is jelen van, ami nemzetközileg folyamatosan növekszik; A DXN-ben ez mind megvan, szokásomhoz híven alaposan leellenőriztem és minden rendben van vele. Belevágtam hát és nem bántam meg.

Nemesné Sámson Anita és Nemes Bertalan

Nemesné Sámson Anita és Nemes Bertalan

?Az életet álommá kell átalakítani, s álmunkból valóságot formálni.? (Pierre Curie) Szakmánkat tekintve építészmérnök és településmérnökök vagyunk. Az építészetet hívatáskéntűző emberekként életünk arról szól, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük kialakítani, megtalálni az emberek megálmodott otthonát, munkahelyét, irodáját, az épített környezetüket Úgy gondoltuk 35 év körüli fiatal párként, hogy még bőven vannak álmaink, vágyaink és céljaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani. Biztosak voltunk abban, nem nyugszunk bele, hogy álmaink csak álmok maradjanak. Ekkor hallottunk egy lehetőségről. Ez az a LEHETŐSÉG, amit kerestünk, ahol a kitartó munka biztosan meghozza a gyümölcsét és ahol magunkért dolgozhatunk. Mi megtaláltuk a mi lehetőségünket, ahol másoknak is tudunk segíteni.

Németh László

Németh László

a DXN-s történetem már elkezdödött, ezért álljon itt néhány bizonyíték a jótékony hatásokról. A gyomrom fájni szokott a kávétól, főleg ha délután ittam mert savat csinált. Amióta a DXN ganoderma kávét fogyasztom ez is megszűnt, és aludni is tudok tőle. Ha korábban késõn fogyasztottam kávét, lefekvéskor nem tudtam aludni, most már ilyen problémám nincsen, és kevesebb pihenés is elegendõ. A DXN ganoderma kávé mellett a spirulinát is fogyasztom, és elmúlt az allergiám, és még csak náthás sem voltam. Eddig az egészségi változásaimról volt szó, most írok az anyagi függetlenségrõl pozitív gondolatokat. Sokáig kerestem a lehetõségeket az önálló tevékenységeket részesítettem elõnyben, ingatlanközvetítõként dolgoztam, ezzel a foglalkozással is egyik eszközét a passzív jövedelemszerzésnek közvetítettem emberek felé, de hogy ez befektetés legyen és ne lakóhely, tõkét kell teremteni. Közben mindig olvastam Robert Kiyosaki könyveit, amelyek a szabadságról, pénzügyi mûveltségrõl szóltak, így találtam rá az MLM-re ( Multy-Level-Marketing ).

Ring Sándor

Ring Sándor

2009. Novembere óta isszuk feleségemmel, gyermekemmel együtt a DXN Ganodermás kávét, valamint fogyasztjuk az egyéb ganodermás termékeket nagy megelégedettségünkre a következõk miatt: az én gyógyszeresen kezelt magas vérnyomáson, valamint magas vérzsírom, és koleszterin szintem beállt a normális értékre. Orvosommal egyeztetve a vérnyomás gyógyszert abbahagytam, azóta vérnyomásom 120-130/80-90. 2010. szeptemberében valamennyi gyógyszerem szedését abbahagyhattam. A termékek folyamatos fogyasztásával javult közérzetem, nőtt fizikai teljesítményem, állóképességem. Kevesebb alvással is kipihent vagyok.

Ster Aranka

Ster Aranka

A neten szörfözve találtam egy ganoderma kávés honlapot. Minden információt begyűjtöttem, s hagytam magam meggyőzni arról, hogy ez a kávé nem csinál gyomorsavat, bármennyit ihatok. És tényleg......több, mint 2 hónapja iszom és semmi gyomorégés, semmi émelygés. Ha fáradt vagyok valóban felfrissít, s ami meglepő volt, hogy a vérnyomásom is rendeződni látszik. DXN a legjobb lehetőség!

Szekeres Jenő

Szekeres Jenő

2009 óta ismerem és fogyasztom az itt kapható termékeket.Meggyőződésem hogy bárkire ugyanolyan pozitívan hatnak,ehhez viszont ki kell próbálni őket.Gombakivonatok a kávéban? Igen.Gyártás során keverik bele,a legkiválóbb arabica kávéba a ganoderma gombát,magyar nevén pecsétviasz gomba. Természetesen külön,kávé nélkül is kapható kapszula és por formában ez az egészségre nagyon értékes gombakivonat,RG és GL néven,ezeket naponta szedem 1-1 kapszulát,valamint a spirulina tablettából napi 6 szemet.Munkám során nagyon sok cukorbetegségben szenvedő emberrel találkozom,azt biztosan kevesen tudják,hogy ez MEGELŐZHETŐ ezzel a három készítménnyel. Bármilyen további információért hívjon! +36 30 4938266 Barátsággal:Szekeres Jenő Ha szeretne azonnal nagyker áron rendelni,ezt a regisztráció után azonnal megteheti,weboldalam kapcsolat oldalára kattintva,a kitöltés után már a kisebb áron rendelhet bármilyen terméket.

Tuti menü