Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Spirulina képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN Spirulina - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN Spirulina
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az algákról

Az algákról

Az algák vagy más néven moszatok egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint sok más táplálék, ezért az utóbbi években, a tengeri hínárhoz hasonlóan, egyre gyakrabban használják őket természetes táplálékkiegészítőként. Az algák között is kiemelkedő a Chlorella és a Spirulina, a smaragdzöld, illetve a kékeszöld alga. Mindkettő tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag-tartal­muknak 40-60%-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. Teljes értékű fehérjék, ezért vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik őket étrendjükbe. Az algák ásványianyag- és nyomelemtartalma kiemelkedő a Föld élővilágában. Ez az oka, hogy ipari' méretekben nyerik belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt.

Spirulina

Spirulina

A Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik: 1. Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír. 2. Csökkenti a vérnyomást. 3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését. 4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását. 5. Erősíti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből, antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek. 6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek. 7. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását. 8. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét. 9. Segít a szervezet pH-ját lúgossá tenni. 10. Könnyen emészthető vas forrása.

Spirulina webáruház

Spirulina webáruház

A DXN Spirulina lett a legjobb táplálék kiegészítő és a 'Brand of the Year Award 2010' díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át (DXN Pakisztán nevében Zarif Ahmed vette át a díjat). Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Szépség a mélyből

Szépség a mélyből

Szépség a mélyből - Természetgyógyászati-wellness módszerek - alga - informed.hu Ismerünk kék, zöld és vörös algát. A világ minden tengerében előfordulnak, még 270 méteres mélységben is megélnek. Lehetnek parányi kicsik, de akár hatvan méter hosszú óriásokká is megnőhetnek. A tudósok szerint harmincezer fajta él az óceánokban, ebből jelenleg nyolcszázzal végeznek részletesebb vizsgálatokat. A legtöbb alga nagyon magas ásványianyag-, vitamin-, aminosav- és proteintartalmú, de az emberiség még csak most kezd rájönni jelentőségükre. Az algák legfontosabb építőkövei a nyálkaanyagokon kívül a hosszú láncú cukorvegyületek (poliszaharidok). Ezeket tudják a kozmetikumokhoz a legjobban hasznosítani. Növelik a bőr ellenálló- és regeneráló képességét. Az algák egyébként szűrőként élnek a tengerben. Azonban nem csak az értékes ásványi anyagokat szívják magukba - képzavarral élve - mint egy szivacs, hanem szennyeződéseket is felvehetnek és tárolhatnak. A nagyobb kozmetikai cégek ezért felelősségteljesen csak érintetlen öblökből és nem iparosított tengerpartokról gyűjtik be a felhasználásra szánt alapanyagokat.

Tuti menü