Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN No Limit Team tagok képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN No Limit Team tagok - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN No Limit Team tagok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hardiné Szabó Anita

Hardiné Szabó Anita

A DXN céggel egy termékén keresztül ismerkedtem meg. A kávéról beszélünk, ami első hallásra nem vett le a lábamról, de aztán megkóstolva és kicsit jobban megismerve pár napon belül mindennapjaink része lett, mára pedig pótolhatatlan kelléke. A kávé vett rá, hogy megismerkedjem a benne és a mögötte rejlő üzleti lehetőséggel. Rá kellett jönnöm, hogy az MLM nem ördögtől vett rossz, hanem igenis egy kiváló lehetőség, egy valós üzleti modell, ami a világon bárhol művelhető, és egyre erősebb pozíciót vív ki magának hazánkban is. Be kell látnunk, hogy a jövő üzlete ez, háttérbe szorítva a hagyományos kereskedelmet. És hogy miért pont a DXN? Mert emberközpontú, megbízható háttérrel, hétköznapjaink részét képező termékekkel és egy igen kiegyensúlyozott üzleti modellel.

Laczó Henriett

Laczó Henriett

Eljött az idő, hogy megváltoztassuk a gondolkodás módunkat. Persze csak akkor, ha szeretnénk, hogy az életünk megváltozzon. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. És célokat kitűznie, és ragaszkodni hozzájuk minden áron. Merjünk lépni, váltani, új helyekre járni, új emberekkel megismerkedni. Kiyosaki másik könyvében olvastam, hogy ha az ember kíváncsi a jövőjére, akkor nézze meg azt az 5 embert, akivel naponta kapcsolatban van. Nem gond, ha még nincsenek milliomos barátaink. De induljunk el az úton, és akkor lesznek. Az MLM ebből a szempontból is csodálatos, hogy vannak csapattársaink, szponzoraink, akik sikeresek és milliomosok is egyben. Velük kell kezdeni a kapcsolatok átrendezését úgymond. Lehet, hogy az elején ez némi kényelmetlenséggel jár, de hiszem hogy megéri és megtérül a befektetett időnk.

Sinkó Anna

Sinkó Anna

Ez az oldal kifejezetten olyan kétkedőknek született, mint amilyen én voltam pár évvel ezelőtt! Igen! Az MLM-ről, azaz a hálózatépítésről lesz szó, amelynek korábban minden formáját kerültem! 22 évig a postán dolgoztam, de elegem lett mindenből. 40 évesen úgy mondtam fel, hogy nem tudtam mihez kezdek. 5 évig pénztáros voltam, majd 45 évesen elvégeztem egy gyógymasszőr tanfolyamot. Egy régi vágyamat is megvalósítottam: elkezdtem hastáncolni! Most 51 éves vagyok, szeretem a munkámat, jó érzés segíteni az embereken! De ha arra gondolok, hogy tudok-e majd 65 évesen is masszírozni.....! Hogy kapok-e majd nyugdíjat? Nem volt kedvem még egy tanfolyamot elvégezni 100-200 ezer forintért! Amikor egyáltalán nem biztos, hogy pénzt is tudok vele keresni!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Tóth Lajos - Bács-Kiskun megye

Tóth Lajos - Bács-Kiskun megye

Tóth Lajos vagyok, a helyi médiában dolgozom. Szeretném felhívni a figyelmed erre a lehetőségre. A weblapomnak az a célja, hogy segítsek Neked egy jobb, egészségesebb életvitel eléréséhez és megoldást kínáljak anyagi helyzetedre. Körülmények alakítják az életünket és a mai gazdasági helyzetben sajnos mindenkinek kell egy pluszpénzforrás. Az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Mint minden családos embernek, nekem is az életem legjelentősebb meghatározója gyermekeim, illetve családom egészségének megőrzése, jó életminőségének megteremtése és megtartása. Ezt akarom megvalósítani a DXN-el!

Tuti menü