Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN gyémántok képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN gyémántok - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN gyémántok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Faragóné Keserű Judit SSD

Faragóné Keserű Judit SSD

Az üzletben jelenleg Executive Star Diamond (gyémántként már van egy gyémántunk) igazgatói szinten vagyunk, 26 országból vannak csapattársaink és csapatunk létszáma:870 895 fő A DXN már 3 éve része az életünknek. Ez az időszak igazán különleges számunkra. Amellett, hogy folyamatosan fejlődünk Network Marketing, DXN, kommunikáció, vezetés (coaching) és online marketing területén, létrehoztunk több oldalt, és blogot, folyamatosan növekszik a bónuszunk és haladunk előre az úton. A legjobban mégis annak örülök, hogy nagyon sok új barátunk lett, szponzoraink, más DXN-esek és a csapattársaink. Jó látni, részese lenni, és hozzásegíteni őket a sikerekhez. Csak így tovább! Hajrá! :-)

Farkas Corinna SD

Farkas Corinna SD

Korábban nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel azt gondoltam, hogy a kávé egy meglehetősen egészségtelen élvezeti cikk, sőt többször rosszul is lettem tőle, felpörgetett, aztán pedig annál kimerültebbnek éreztem magam. Ugyanakkor már egy-két nap után éreztem a ganodermás kávé pozitív hatásait, sokkal energikusabb lettem, az alvás időmet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkõc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni. Így lettem egészséges kávéfogyasztó. A gyerekekkel is megkóstoltattam a kakaót. Egyrészt nagyon megszerették az ízét, másrészt azt vettük észre, hogy az egyiknél a hetek óta elhúzódó arcüreggyulladás, illetve a másiknál a fülgyulladás 1 hét alatt nyomtalanul eltûnt! Késõbb pedig a 15 hónaposom náthája - ami szintén hetekig el szokott tartani - 3 nap alatt elmúlt. Azóta is nagyon ritkán betegek. Férjem 150-160-as vérnyomása pár hónap alatt stabilan 120-ra csökkent. Ez elég érv volt nekem, hogy hinni tudjak a termékekben. Most már a spirulinát is napi szinten fogyasztjuk, ami az egyik legbiztosabb vitaminforrás és immunerősítő a gyermekeim számára.

Orsy László SSD

Orsy László SSD

- Tehát nekiálltam megoldásokat keresni és nekem egyértelmű volt az, hogy az internet nyújtja majd a megoldást. A munkám időbeosztása teljesen rendszertelen, hiszen általában hétfőn derül ki, hogy azon a héten mikor megyünk ki a reptérre ugrani és ez gyakran délutáni, vagy esti elfoglaltságot jelent. Tehát a hagyományos másodállás lehetősége kizárva... 2009 tavaszától kezdve mindennap az internetet bújtam és minden lehetőséget alaposan megvizsgáltam, felboncoltam. Sok-sok átveréssel, pilótajátékkal találkoztam, de én hivatásos katonaként csak legális üzlettel, vállalkozással foglalkozhatom. Vonzó volt számomra is a 'gyors meggazdagodás' ígérete, de az ára - a tisztesség, becsület elvesztése - túl nagy ár lett volna. Marketing hálózatokkal is találkoztam, de sajnos mindegyik elemzésekor találtam egy, vagy több 'igen, de...' jellegű problémát. Hol a termékek voltak túlárazottak, hol a feltételek voltak teljesíthetetlenek. Találtam olyat is, ahol sok-százezer Forint volt a kezdőcsomag és olyat is, ahol a jutalék-jogosultság feltétele a havi 50, vagy 100 ezer fölötti értékesítés volt, én meg sajnos nem vagyok az a tipikus értékesítő típus... :) DXN folytatás a lapon.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Papp Andrea SD

Papp Andrea SD

A nevem Papp Andrea. Végzettségem szerint közgazdász és idegenvezető vagyok. Külföldön, Dél-Kelet Spanyolországban élek férjemmel és két pici gyermekünkkel. Mivel távol élünk mindkettőnk szüleitől és a család többi tagjától, az, hogy mindketten házon kívül dolgozzunk, szinte lehetetlen. Jó ideje keresem már a lehetőségeket, hogy miként tudnék itthonról, az internet segítségével dolgozni és ezáltal jövedelemhez jutni. Lelkes számítógép- és internet felhasználóként rövid időn belül egyértelművé vált számomra, hogy csakis ilyen módon szeretnék dolgozni. Nagyon fontos, hogy bármikor a gyerekekkel lehessek, amikor betegek, én tudjam őket ápolni, ugyanis nem szeretném őket idegenre bízni.

Tuti menü