Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Ganoderma képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN Ganoderma - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN Ganoderma
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ganoderma füzet képekkel

Ganoderma füzet képekkel

Ganoderma füzet online lapozható formában. A ganoderma orvostudományi alapjai: Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát. Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét. Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését. Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait. Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist. Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin-egyensúly fenntartása érdekében. Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki. Megakadályozza a szövetsejtek elhalását. Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával. Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait. Megakadályozza a szervek degenerációját.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma Reishi Lingzhi Pecsétviaszgomba a gyógygomba néhány neve! Erről a gyógygombáról szól ez az oldal! A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt, hiszen olyan keménnyé válhat, mint a bőr. Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőségellenőrzés teljesen lehetetlen.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy 'a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít', de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás. A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Gyógygomba network

Gyógygomba network

Mitől gyógygomba a gyógygomba? A gyógygombáknak nagyon sokféle egészség segítő hatást tulajdonítanak. Ez a bennük található béta glukánoknak köszönhető, amelyek egy jelentős csoportja antibiotikus hatású, más béta glukánok a ráksejteket képesek elpusztítani, de van olyan béta glukán csoport, amely az immunrendszer hatékonyságát javítja. Vannak béta glukánok, amik égési sérüléseket gyógyítanak, van olyan béta glukán csoport amelyik a cukorbetegséget gyógyítja és bizonyos béta glukánok a radioaktív sugárzás káros hatásait is képesek mérsékelni. A gyógygombákat már évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban és Japánban. Toxikus mellékhatásaik nincsenek és egyre többen köszönhetik egészségüket vagy javulásukat a gyógygomba készítményeknek.

Vitalizáló ganoderma

Vitalizáló ganoderma

Saját tapasztalataim, valamint barátnőmé, akivel sok évvel ezelőtt együtt kezdtük a jógát, azonban egyértelműen azt mutatják, hogy a ganoderma kávé - ellentétben a hagyományos kávéval - valóban vitalizál, energiával tölt fel, nemcsak fizikai, de szubtilis (kifinomult) szinten is dinamizálja a különböző burkainkat. Csaknem négy havi rendszeres, napi fogyasztás után megállapíthatom, hogy a ganoderma kávé minden szinten harmonizál, vitális energiával tölt fel és kiegyensúlyozottá tesz, növeli a teherbíró képességet és csökkenti az alvásszükségletet. Az elmét folyamatosan segít tisztán tartani, sőt, a kifinomult érzékelés, az éleslátás is fokozódik. Azóta képes vagyok egyszerre több dologra is koncentrálni, jobban sikerül a spirituális gondolkodás és a mindennapi élet feladatainak összeegyeztetése, sőt, vannak tapasztalataim, melyek azt mutatják, hogy egyszerre tudok elmélyedni a spirituális gyakorlatban és valamely engem foglalkoztató kérdésben, problémában, miközben oly módon tudok egyszerre mindkettőre - erőfeszítés nélkül - figyelni, hogy mire befejezem a gyakorlást, megoldást találok a kérdésemre is!

Tuti menü