Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Ganoderma képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN Ganoderma - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN Ganoderma
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ganoderma füzet képekkel

Ganoderma füzet képekkel

Ganoderma füzet online lapozható formában. A ganoderma orvostudományi alapjai: Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát. Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét. Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését. Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait. Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist. Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin-egyensúly fenntartása érdekében. Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki. Megakadályozza a szövetsejtek elhalását. Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával. Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait. Megakadályozza a szervek degenerációját.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma Reishi Lingzhi Pecsétviaszgomba a gyógygomba néhány neve! Erről a gyógygombáról szól ez az oldal! A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk. A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt, hiszen olyan keménnyé válhat, mint a bőr. Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőségellenőrzés teljesen lehetetlen.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy 'a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít', de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Gyógygomba network

Gyógygomba network

Mitől gyógygomba a gyógygomba? A gyógygombáknak nagyon sokféle egészség segítő hatást tulajdonítanak. Ez a bennük található béta glukánoknak köszönhető, amelyek egy jelentős csoportja antibiotikus hatású, más béta glukánok a ráksejteket képesek elpusztítani, de van olyan béta glukán csoport, amely az immunrendszer hatékonyságát javítja. Vannak béta glukánok, amik égési sérüléseket gyógyítanak, van olyan béta glukán csoport amelyik a cukorbetegséget gyógyítja és bizonyos béta glukánok a radioaktív sugárzás káros hatásait is képesek mérsékelni. A gyógygombákat már évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban és Japánban. Toxikus mellékhatásaik nincsenek és egyre többen köszönhetik egészségüket vagy javulásukat a gyógygomba készítményeknek.

Vitalizáló ganoderma

Vitalizáló ganoderma

Saját tapasztalataim, valamint barátnőmé, akivel sok évvel ezelőtt együtt kezdtük a jógát, azonban egyértelműen azt mutatják, hogy a ganoderma kávé - ellentétben a hagyományos kávéval - valóban vitalizál, energiával tölt fel, nemcsak fizikai, de szubtilis (kifinomult) szinten is dinamizálja a különböző burkainkat. Csaknem négy havi rendszeres, napi fogyasztás után megállapíthatom, hogy a ganoderma kávé minden szinten harmonizál, vitális energiával tölt fel és kiegyensúlyozottá tesz, növeli a teherbíró képességet és csökkenti az alvásszükségletet. Az elmét folyamatosan segít tisztán tartani, sőt, a kifinomult érzékelés, az éleslátás is fokozódik. Azóta képes vagyok egyszerre több dologra is koncentrálni, jobban sikerül a spirituális gondolkodás és a mindennapi élet feladatainak összeegyeztetése, sőt, vannak tapasztalataim, melyek azt mutatják, hogy egyszerre tudok elmélyedni a spirituális gyakorlatban és valamely engem foglalkoztató kérdésben, problémában, miközben oly módon tudok egyszerre mindkettőre - erőfeszítés nélkül - figyelni, hogy mire befejezem a gyakorlást, megoldást találok a kérdésemre is!

Tuti menü