Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN Europe képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

DXN Europe - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » DXN Europe
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csütörtöki webkonferencia terem

Csütörtöki webkonferencia terem

A DXN munkatársainak minden csütörtökön 20 órától webkonferenciát tart. Ez általában képzés, tanítás és információk megosztásából áll és kb 60 percig tart. Jelszavat a csatlakozott munkatársak a szponzoruktól vagy a belső hálózaton kapnak.

DXN Intranet

DXN Intranet

A DXN Intranet a webirodája minden DXN tagnak ahol követheti a pontjai jövedelme alakulását és tölthet le képzéseket tanításokat. Innen küldhetnek a tagok ingyenesen videómailokat és sima hírleveleket is. A DXN ezzel a nagyszerű eszközzel támogatja európai üzletépítőit!

Hétfői webkonferencia terem

Hétfői webkonferencia terem

A DXN minden hétfőn este 20 órától webkonferenciát tart minden érdeklődőnek a linken található helyen. Jelszó: start Az user name rovatba a teljes nevét kérjük beírni. A tájékoztató általában 50 perces. A bemutatókon részletes tájékoztatást adunk a DXN termékeiről és az üzleti lehetőségről!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás. A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Start füzet

Start füzet

A Start füzet végigvezet az üzletépítés fázisain! A DXN 18 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon! http://pluszpenzforras.info/top100.pdf Egy föld egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

Tuti menü