Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - DXN - egészséged kávéja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dxn.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ausztriai magyarok

Ausztriai magyarok

Ausztriai magyarok információs oldala. Magyarok Ausztriában való tájékozódását segítjük.Ausztriai munkalehetőségek, szállások, ügyintézés, információk mind egy helyen. Ausztriai munkát keresel, vagy ide szeretnél költözni, esetleg megakarod ismerni az országot, vagy vállalkozni szeretnél Ausztriában. Itt minden ausztriai információt összegyűjtöttünk. Ez az Ausztriai magyarok közösségének oldala.

Bél-tisztítás

Bél-tisztítás

Székrekedése van? Hasmenése van? Szeretne gyorsan megszabadulni a testében az évek során felhalmozódott méreganyagoktól? A béltisztítás egy fontos eszköz a bélrendszer karbantartására. Ha a bélbolyhok nem szabadok, rossz az emésztés, a felszívódás és nem szívódnak fel a fontos tápanyagok, vitaminok! Ezért minden kúra alapja a béltisztítás! A vastagbél és belek állapota nagyon fontos. Ezen az oldalon megtalálja a szükséges információkat a méregtelenítés, lúgosítás, béltisztítás, böjt, egészséges életmód és az egészség megőrzésének alapjairól.

Ganoderma

Ganoderma

Egy csodálatos gyógynövény:A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű 'gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első 'gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk. Az emberek csak annyit tudtak, hogy 'a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít,...

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás. A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Gyógygombák - termékek, cégek

Gyógygombák - termékek, cégek

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake gyógygombával számos kísérletet végeztek az elmúlt években. A legismertebb gyógygombák a ganoderma, cordyceps és maitake. Ezek a gyógyító gombák segítséget nyújthatnak a rákos daganatok, a rák kezelésében. A gyógygombák más krónikus betegség gyógyításában is szerepet játszhatnak. Kínában a gyógygombák a bölcsesség és a hosszú élet szimbólumai. A ganoderma vagy reishi a legismertebb és legsokoldalúbb gyógygomba!

Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

A magas vérnyomás nem gyógyszeres kezelése megoldható , természetes megoldásokkal. A magas vérnyomást az erek eltömődése, blokkok kialakulása okozza, ezért az erek kitisztítása elsődleges feladat! Emellett a sport a mozgás is nagyon fontos! A magas vérnyomás civilizációs betegség ezért az életmód váltás az első lépés az egészséghez! A hipertónia más néven magas vérnyomás egy elterjedt krónikus kóros állapot, emelkedik a vérnyomás az artériákban. A magas vérnyomás problémája, kezelése, megoldások. Diagnosztika, orvosi műszerek. Vitaminok.

Hirdetés
Reflux

Reflux

Minden a refluxról. A reflux tünetei, megelözés, gyógyítás. Természetes gyógymódok. A reflux sokak számára neheziti meg az életet pedig, a megoldás nagyon egyszerű sokszor. A reflux legjobb ellenszere a lúgosítás, a lúgosító étrend és a lúgosító táplálékkiegészítők, mint például a Cordypine és a ganoderma termékek, így a ganoderma kávé, ami lúgosító hatású és a refluxosok is ihatják , mert nem égeti a gyomrot! A refluxra a megoldás semmikép sem a savlekötő gyógyszerek!

Tuti menü